Det dåliga för med sig något bra

Hej igen!
 
Vi har varit hos min syster & Anton i ett par timmar här på kvällskvisten. Vi bokade hotell vid arlanda idag, så det har pratats och planerats lite Kreta resa som bär av om bara 2 veckor, samtidigt som vi blev bjudna på jordgubbar och glass. Mums! Man får passa på att suga åt sig av sommarens smaker nu när det börjar kännas som den närmar sig sitt slut. Fy, så trist. Ett par månader till av sommar och sol skulle inte skada.
 
Vi hade ju tänkt gå en promenad men eftersom vädret är väldigt växlande mellan åskskurar och skinande sol så bestämde vi oss för att ta bilen. Vilket var väldigt bra i det här fallet. Som många av er kanske vet så drar jag mig verkligen för att köra bil och gör det alldeles för sällan. Men eftersom P skulle iväg på annat håll när vi skulle därifrån vart jag så klart tvungen att köra hem. Så det dåliga vädret förde något bra med sig. Jag behöver verkligen sätta mig bakom ratten oftare. Jag kan ju, haha.
 
Nu ska jag lägga mig i mörkret och lyssna på åskan och läsa bok. Tända lite ljus på det låter som en bra idé.
 
2
Mimmimoster

Vilket gos-gäng, Gocky, Janna O Maysan....=)

Svar: Ja, dom låg där på golvet och gosade dom :)
Eleni

Maria - mamma till Liam ☆

ja de måste vara jätteglada över att få träffa henne igen :)
yes min syster jobbar där så vi ska hälsa på henne. ska bli så kul! hon har ju inte träffat Liam sedan han var fem månader, och när vi ses kommer han vara nästan tio månader. mycket som hänt undertiden! :)