Söndagsmiddag

Idag har vi varit ute hos mina föräldrar på söndagsmiddag. Blev bjuden på kycklinggryta till middag med hallon&blåbärspaj till efterrätt. Mums. Mot eftermiddagen vart Maya hängig och nu ikväll är hon riktigt het utav feber. Hoppas hon får sova bra i natt och vakna piggare imorgon lillgumman. Som tur är så är jag ledig imorgon och kan vara hemma hela dagen och mysa med lillgumman, utan att behöva bekrymra oss över hur det blir med förskola och jobb. Vi tar det som det kommer imorgon bara, men håller tummarna för en piggare och kryare liten tjej.
 
Nu ska jag äta lite snacks och kolla på X-factor tillsammans med min stora älskling. Kram på er!
 
♥ Två trötta älsklingar. En efter gårdagens festligheter och den andra utav feber.
3
Sandra

Hoppas ni haft en trevlig helg :) här var det filmkväll i fredags och igår fest och utgång :) hoppas Maya vaknar pigg imorgon. kram

Svar: Det låter som en härlig helg :) Vi har haft en bra helg som som vanligt gått alldeles för fort. Vilken tur jag har som har en ledig dag även imorgon. Håller tummarna för att lilltjejen får vakna piggare. Kram!
Eleni

Mimmimoster

Oj, det där var ett par tröttisar, hihi!

Em

Hoppas ni piggar på er snart! Och vilka fina bilder du alltid har :) Älskar att du ändrar designen på bloggen också, det blir alltid nya fina bilder att kika på!

Svar: Åh, men tack så jättemycket finaste du! :) Alltid kul att höra! :) Hoppas allt är bra med dig!
Eleni