Valborg

Utan att egentligen knappt hunnit funderat över att det är Valborg gjorde att den här dagen vart helt oplanerad. Vilket inte alls gör mig någonting. Vi har varit och kollat på Majbrasan en stund och Maya fick fiska i fiskdamm. Vi är ganska nöjda med det och nu väntar filmmys resten av kvällen. Hoppas ni får en härlig Valborg oavsett om ni är och tittar på brasa, hemma och myser eller ute på galej!
 
Mimmimoster

Här blev det "afterwork" på nyöppnade O`Learys och en tidig promenad hem i kylan. Sen smälldes "bomber" på området halva natten så huset skakade, vilket i mina öron och ögon är ett märkligt nöje. Om man MÅSTE skrämma barn, husdjur och halvsovande tanter i fåtöljen (mig) kan det väl åtminstone vara LIIITE glitter och sprak också så man får lite valuta" för all hjärtklappning...=(

Svar: Håller med. Men förutom "bomberna" verkar ni haft en trevlig valborg :)
Eleni

Mimmimoster

...vill bara poängtera att vem som helst hade varit lättvagggad efter DUBBLA portioner Fish and chips och GRATIS efterrätt, som jag nästan lyckades klämma i mig efter ett litet missöde i köket...raaap...oops, ursäkta!!

Mamma

Jag var också med på brasan fast inte på bild ( lika bra!). Luktade rökt böckling efter att röken envisades blåsa åt vårat håll och det var inte LITE precis. Brandkåren stod där och vaktade när jag åkte förbi på hemvägen. Men man måste ju se nån sorts eld när det är Valborg!!! Eller hur!! Även om det bara är på tv!

Svar: Jag har blivit lite snål med bilder på "andra". Vill inte dela med mig för mycket av vad alla andra gör och inte när det är jag som valt att blogga. Men det var jätte mysigt att du följde med oss :)
Eleni