Hej från Turkiet

Igårkväll satte jag, Patrik och Maya oss på flyget mot Turkiet. Vi har länge vetat att vi skulle åka den här veckan men inte vilken dag då vi om inte så sent som för en vecka sedan bokade resan. Det hela gick ut på att överraska svärfar som fyller 60 år imorgon och redan finns på plats med ett ännu större gäng som överraskade redan på flygplatsen när dom åkte ner i onsdags. Så himla kul att se hans min när vi kom gåendes på stranden där de låg tidigare idag, hihi, Natten har inte bjudit på många timmars sömn men vi har ändå hunnit med en hel dag på stranden och badat massor i det helt fantastiskt härliga vattnet, varit ute och ätit otroligt god mat och till sist hängt på de andras hotell där Maya och hennes kusiner tillsammans med alla andra barn varit på scenen och dansat och sjungit hela kvällen. Bra start på den här semestern men nu är vi tillbaka på vårt hotell och jag ser fram emot att få sooova. Känns inte alls tokigt med en andra utlandsresa den här sommaren. Vi njuter! Nu vet ni vad jag förberett och pysslat med senaste dagarna, hihi.

Lina

Ha en härlig semester! Njut av sol bad värme och familj!

Lina

Ha en härlig semester! Njut av sol bad värme och familj!

Svar: Tack ska du ha :) Vi har haft det jättehärligt!
Eleni

Mimmimoster

Skönt att höra att ni landat säkert! Maya som tycker så mycket om att flyga ska väl vara glad när hon är på sin andra semester i sommar!!Hylla farfar ordentligt nu!! =D

Svar: Hon tycker det har varit jätteroligt. Semester tror ju hon nu mera är "vardag", haha!
Eleni

Mamma

Låter härligt alltihop! Det var väl bara flyget ner som var lite skakigt vad jag förstod. Ha en fortsatt trevlig semester! Kram från oss!

Svar: Mmm... skakigt minst sagt. Men nu är vi hemma och välbehållna. Skönt det :) Kram
Eleni

Ika

Åh men va härligt! Njut ordentligt :)

Svar: Tack! :) Det har varit jättehärligt. Har ni varit iväg redan? Visst skulle ni till Turkiet?
Eleni

Monika

Va roligt! =) Åååå underbar mat där,skulle kunna åka dit igen bara för den ;) Ha en fortsatt härlig turkvecka! =)

Svar: Ja, maten var god för det mesta :)
Eleni

Sandra

Ha det jättehärligt i Turkiet och hoppas ni haft en härlig helg :) här vart det fest i fredags, filmkväll igår och idag :) gud va kul och kunna överraska nån på det där sättet :) kram

Svar: Vi har haft det jättehärligt :) Kram
Eleni

Ika

Sv: Nej vi åker om 13 dagar så det är inte långt kvar! :) Jo, men till Alanya. Enda stället jag provat i turkiet men det gillar jag. Det enda jobbiga är alla som vill att man ska köpa saker. Men annars har jag varit nöjd med hotell jag bott på och matställena vi gått till. Fast nästa år ska vi prova något annat land :)

Svar: Härligt att ha en semester framför er. Det är aldrig fel att komma bort och få njuta av ledighet tillsammans :) Åh, jag som hört att det ska vara ännu värre i just Alanya, haha. Men det är så klart tur att man tycker olika :) Som sagt så tycker jag det var fint och härligt där men just hur man blir bemött och hur luriga dom är gör att det drar ner massvis tycker jag. Är inte riktigt van vid det och vill nog heller inte vänja mig, haha. Det finns många ställen i världen jag också vill hinna besöka :)
Eleni

Ika

Haha ja vi alla tycker nog olika :P Men just i de området jag varit i sist gillade jag. Har tidigare bott på ett hotell inne i stan och varit vid kleopatrastranden som är jättefin men där kändes det lite rörigt och allt. Nu ska vi bo vid östra stranden, där tycker jag det är lite lugnare. Men något som är roligt är när man har sina favorit restauranger som man åker tillbaka till :) Nästa år ska jag dock försöka övertala resten av familjen att vi borde prova på grekland :)

Svar: Ja, det är ju lite speciellt att hitta överallt och ha sina favoritställen. Förstår precis vad du menar då det är samma då vi är på Kreta :) Det är härligt att komma iväg på semester oavsett. Så länge det är varmt, sol och bad och man får må bra :) Tycker ni ska testa på Grekland helt klart ;) Konstigt att jag säger det va?! Haha.
Eleni