För ovanlighetens skull

God morgon lördag!
 
Här har man varit vaken och uppe med tuppen. Låg och vände och vred men bestämde mig till sist för att stiga upp. Egentligen är det inte så konstigt att vara pigg före kl.7 när man somnar himla tidigt i soffan varje kväll, haha. Ganska skönt att ha en stund för sig själv på morgonen. Det händer normalt aldrig så man får passa på och njuta lite extra. Nu hör jag dock en liten röst inifrån vårt sovrum. Hon kom smygandes i natt så nu är det väl snart full fart i huset igen. Dags för mig att börja göra mig redo för en halv arbetsdag och ikväll väntar tjejkväll. Ska bli jätte mysigt! Ni får höra mera sedan. Hoppas ni har en härlig lördag framför er!
 
 
Mamma

Här är en till som är uppe tidigt och kan inte sova! Hela kroppen är stel och gör ont så jag måste upp och få igång lederna. Ska bli mysigt att ha pysselkväll tillsammans!

Svar: Tack för igår, var jätte mysigt! :) <3
Eleni

Annika

Fin bild :)

Svar: Tack så mycket :)
Eleni

Mimmimoster

När jag läste tjejkväll tänkte jag genast; "nattsudd!? Orkar du det??" men nu vet jag ju att det handlar om något heeelt annat....:)

Svar: Haha, neee, orkar inte! Vi hade pyssel- och myskväll. Dock fick stackars gäster åka hem tidigt då en annan ligger och slumrar alldeles för tidigt på kvällen, haha.
Eleni