Helt galet

Hej hej!

Dagen är nästan över och jag ligger redan nedbäddad i sängen. Passade på att jobba över en sväng och kom därför hem senare ikväll = en tröttare tjej. Känns helt galet att det imorgon inte bara är fredag, utan dessutom 1 November. Året börjar gå mot sitt slut och jag förstår ännu en gång inte riktigt vart tiden tagit vägen. Men, vilket fall kryper sig helgen på nu. Vi stänger tidigare imorgon och har helt stängt under helgen vilket betyder mer ledighet till mig. Kunde inte komma mer lägligt. Har en massa roligt att se fram emot så jag längtar. Trevlig kväll på er!


Opeppad jag tidigare idag. Instagram: Elenisfoton

1
Mimmimoster

WOW! Här är det full dag (och ös??) både fredag och lördag. Igårkväll gick aldrig kunderna ut ur butiken, när vi äntligen skulle ta betalt säger en kund; det här var väl värt att jobba över för? ( Jippiii...tjänade 25 kr extra och missade bussen...) Ha en fin helg nu!

Svar: Det är nog så överallt förutom i vår butik i stan. Skönt!! ...men tråkigt att det tjänar mer på att ha stängt än öppet kan jag tycka. Hejja, hejja inför helgen! Kör så det ryker Mims :)
Eleni