Att hitta sig själv

Äntligen, äntligen är jag ägare av en marockanskskål. Tycker de är helt otroligt fina och skulle vilja samla på mig flera. Glas och porslin är sådant man inte kan få för mycket utav. Jag kan sällan hejda mig om jag kan hitta något fynd i butik eller allra helst på loppisar när det kommer till de materialen. Vill fylla hela mitt vitrinskåp med mängder av olika fina varianter. Det här med inredning eller allt i hemväg är något jag brinner så otroligt för. Jag kan känna total lycka av att hitta något nytt fint att ställa i någon hylla. Måste så klart ta en sak i taget men det gör ju det hela nästan ännu mer roligt än att man skulle byta ut allt man har på en och samma gång. Det har blivit så mycket jag och något jag verkligen gillar förutom fotografering så klart som jag önskar jag kunde hålla på med ännu lite mer.
 
En mysig och lugn dag är det hemma hos oss. Barnen är trötta efter att ha varit borta i helgen och det varit full fart. Hanna som varit den som inte kunnat sitta still har senaste veckorna blivit helt till sig i böcker. Vi kan läsa långa stunder, hon pekar och talar om vad allt är på bilderna. Hon har blivit helt otrolig på att prata och det är så himla mysigt att sitta med henne längre stunder där hon får berätta och visa vad hon ser. Jag njuter verkligen av den här tiden.
1
Mimmimoster

Synd att man inte kommer ihåg hur det måste kännas, glädjen och upptäckarivern, när man plötsligt ser sambandet mellan bild, ord och dess mening. HANNA <3 <3<3 finis!

Svar: Det måste vara en härlig känsla, man riktigt ser lyckan över att hon knäckt koden för orden och pratet. Fast lika lycklig ser nog jag ut varje gång hon kommer med något nytt, haha! <3
Eleni Apostolakis