BRÖLLPSFOTOGRAFERING

 
Nu när bröllopsbilderna är levererade till de nygifta paret så kan jag äntligen dela med mig av några godbitar från fotograferingen. Det är magiskt med vigslar och all den kärlek som hela dagen ger. Det är en stor ära att få vara med och föreviga en av de största dagarna i någon annans liv.
 
Och Nu har vi alla semester! Det är bara någon timme kvar tills vi sitter i bilen på väg till arlanda. Jag som somnar i tid och otid, men oftast alldeles för tidigt, är fortfarande vaken. Det kunde nog ha varit bra med någon timmes sömn men det har varit alldeles för mycket att ordna med ikväll. Håller fortfarande på att tömma datorn med den mängd bilder som ligger och tar plats. Men snart är alla väskor packade och ligger redo för att läggas i bilen. Trevlig helg på er, vi hörs igen på grekisk mark!
3
Angus

Jättefina bilder! Älskar att brudgummen va i fokus lite mer!

Svar: Tack snälla! Vad roligt att höra. Ja, det är ju lika mycket brudgummen som brudens dag så tycker att de båda borde få lika mycket fokus :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Vilket vackert brudpar! Bilderna är ju fantastiskt fina, paret är inte det minsta "störda" av kameran. Kärleken strålar om bilderna.....

Svar: Ja, dom var duktiga. Så roligt att få vara med och styra en bröllopsfotografering.
Eleni Apostolakis

Jennie

Fina bilder !!

Svar: Tack så mycket
Eleni Apostolakis