ODLA TOMATER

När snön kom ivägen så får det så klart inte hindra våra planer mer än att vi fick sitta inne på trappsteget till balkongen istället för ute på själva balkongen. Nu var det dags för att påbörja sommarens odlingar. Först ut är fem olika sorters små tomater - gula, oranga, röda, svarta och körsbärstomater. Fick tipset om att skära tomatskivor dom jag la uppe på det mesta av jorden, för att till sist lägga ett tunt lager jord över tomatskivorna. Har läst på lite och det här ska tydligen vara bland de enklaste sätt att få egna tomater i kruka. Barnen tycker det här är så roligt och spännande, och det gör även jag. Ser fram em att se de växa och förhoppningsvis har vi turen att få ett gäng tomater till sommaren.
 
I eftermiddag fick vi spontan middagsgäst av min barndomsvän Timmie och jag har gjort alla de sista förberedelserna för morgondagen. Ni hittar mig på Loppis i Hudiksvall som håller till i församlingsgården vid kyrkan i stan. Har mängder av barnkläder jag kommer sälja till en väldigt billig peng bland annat. Hoppas vi ses där.
Angus

Olej nu ska jag
Sätta mig in i detta ordentligt o börja odla jag med! Fast utan barn...

Svar: Haha, ja nästa gång jag ska odla lite andra örter och kryddor så ska jag nog göra det på egenhand. Visst är det roligt när barnen är med, men det blir också tjafs och jord mest ööööverallt. Lycka till med dina odlingar :D
Eleni Apostolakis

sari sundqvist

Hej på er!Ska med spänning följa eran tomatodling!😄

Svar: Vad roligt! Håller tummarna för att vi får många fina tomater i olika färger och former :D
Eleni Apostolakis

carro

Detta sätter har jag aldrig hört talas om,måste sätta i gång genast och pröva 😊 Tack för tipset

Svar: Jag hade det heller inte förrän bara för några veckor sedan. Börjar man se sig omkring på nätet så ska det vara det enklaste sättet att odla tomater på. Lycka till med dina tomatplantor! :)
Eleni Apostolakis