DET GÖR MIG GLAD

 
Just nu har jag så många bollar i luften. Det är så mycket som jag verkligen ser fram emot och som gör mig så glad. Men samtidigt önskar jag dygnen hade några timmar extra och veckorna kunde också få vara lite längre. Kan knappt tro att jag verkligen skriver det här, i Februari månad dessutom. Ni ska få se delar av alla mina roliga samarbeten och fotouppdrag som det ligger mycket fokus på just nu. Samtidigt har jag så klart andra projekt här hemma jag håller på med. Idag innan jobbet åkte jag, mamma och Hanna iväg till en second hand butik. Där hittade jag en perfekt skänk! Den fick min pappa sedan följa med och hjälpa mig få in i bilen innan jag åkte för att köpa färg och vidare mot jobbet. Åh, den är så fin! Men den ställde till det med att passa oroväckande bra i vardagsrummet när planen är att ställa den i Hannas rum. Vi får se hur det slutar helt enkelt. Nu är jag så otroligt trött och imorgon väntar en lång lång dag så det är dags för mig att säga God natt.
Mimmi

Nej, man tror inte sina ögon; Du vill ha längre veckor i Februari! Jag blir glad när du är glad <3 Det där med skänken känner jag igen, jag fantiserar om att köpa flera stycken för den jag har skulle bli så fin i de andra rummen med...

Svar: Åh tack! <3 Visst önskar man ibland att man kunde hitta samma loppisfynd flera ggr. Skänken hamnade till sist i vardagsrummet. Där den från början inte alls var tänkt att vara. Men så kan det gå, haha.
Eleni Apostolakis

Lars

Himla snygga kort på dig, snyggt hår! Jeansen är väl det som förenar våra bloggar. Det skulle väl inte göra något att ha några extra timmar ibland, om man kunde välja när.....;)

Svar: Tack ska du ha. Och visst har du rätt i det, längden på dagarna kunde få variera :)
Eleni Apostolakis