MITT JUNI & JULI

Vi slår ihop dom här två månaderna och sammanfattar i ett och samma inlägg. Är ni med?
 
 
Juni är verkligen min favoritmånad på hela året. Sommaren har just kommit och man har allt det härliga framför sig. Blommorna blommar som allra finast. Vi var på Mayas fina skolavslutning där hon nu gick ut tvåan, dock på den allra regnigaste dagen i år. Oj så blöta vi alla var. Vi hann med en helt fantastisk stranddag på Sörfjärden. Det var så varmt så varmt och nästan inga människor alls. Hanna fyllde 5 år och vi kalasade med många nära och kära. Och så kom den helt fantastiska midsommarafton. Där stod vi i hettan och svettades i tre generationer (inte barnen medräknad) och gjorde årets midsommarstång. En kväll efter jobbet överraskade Patrik med att boka bord åt hela familjen på Löran för en god middag tillsammans. Men jag hann också med avtackning av fina Linnea på PingPong och med härliga kollegor. Där och då gick vi bara och väntade på semestertider samtidigt som flera tragiska och rörande besked nådde oss under slutet av månaden.
 
 
Och så kom Juli. Jag gick på semester och det var så tung första vecka framförallt. Av flera orsaker. Hela Juli har åtminstone bestått av ledighet för mig och flickorna. Patrik har varit ledig någon enstaka fredag tillsammans med oss och det har varit väldigt fina dagar. Efter två veckor med endast regn och kyla så kom äntligen sommaren. Vi har hängt på stranden, på kubenbadet, med vänner, grillat massor, Patrik fyllde år, har loppisfyndat riktigt bra saker, plockat mängder av pioner medan jag var blom- och husvakt hos mina föräldrar, vi var hundvakt åt lilla Rocky några dagar, haft fyraårig bröllopsdag, ätit på Skatan, Pinchos och Restaurang Skönsmon. Hängt på balkongen, bakat bullar, varit på Norra Berget och firat min mormors födelsedag. Vi har fått ihop en hel del fina dagar i Juli.
 
Det är nästan med lite sorg vi välkomnar Augusti... redan. Tiden går så fort och snart är vi tillbaka i vardagen igen. Önskar det kunde vänta lite lite till. Men ska verkligen försöka njuta av att vara fortsatt ledig i åtminstone en och en halv vecka till. Det är ju dessutom min månad och vi har flera saker att se fram emot först.