MITT AUGUSTI

 
Så har vi vinkat av Augusti och sommaren. Sommaren som aldrig riktigt kom även om man hela tiden försökt göra det bästa utav det. Höstångesten började alldeles för tidigt i år och det var länge sedan jag kände mig så icke redo för September. Men nog om det. I Augusti fick vi en härlig dag på Furuvik med hela min familj. En av de bättre dagarna i sommar. Jag fyllde 32 år och firade med en fin liten skara. Köket har fått sig ett upplyft med loppisfyndade stolar och köksbord som har fått sig flera omgångar bets och några timmars jobb. På tal om jobb så avslutade jag min långa semester och föräldrarledighet i mitten av Augusti. Ett par veckor senare började Maya i trean, Hanna gick tillbaks till förskolan och vardagspusslet var snabbt i full gång. Vi avslutade sommarlovet med en bryggpicknick vid Sidsjön, jag och mina tjejer. Det var en otroligt fin dag som fortfarande gör mig varm i hjärtat. Det har även blivit några turer i skogen för att plocka svamp och blåbär. Det bästa när hösten är på väg är ändå att få vandra i en tyst skog och få andas den friska luften. Under sommaren har barnen, framförallt Hanna, dragit iväg så otroligt mycket, så i Augusti brukar man passa på att bli lite ruinerad på alla nya kläder och skor som måste inhandlas. Men vi ligger i fas och kan sätta check på det mesta.
 
1 September slog till med ett ordentligt höstoväder. Som att förebereda oss på att nu är den här. Snoriga näsor, långa dagar, övertrötta barn, stress direkt från jobb till föräldramöte och en överfull kalender. Ja, nu är vi där igen på riktigt. Välkommen September.
B

Ibland har man sådana fina dagar som lägger sig extra om hjärtat och som man minns.
Jag skriver annars om olika positiva saker på min blogg, www.spriddetgoda.se

Svar: Ja, så är det verkligen. Härligt med en blogg i positiva tankar :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

September "spretar" verkligen, sommar o höst drar åt varsitt håll. I butiken hänger fina halsdukar och handskar , en bit bort har vi shorts och badbyxor...

Svar: Ja, samma ser man på alla människor. Vissa pinar på barbent i sina klänningar medan andra plockat fram dunjackan, haha.
Eleni Apostolakis