EN HELG I MIN SMAK

När vardagen drar igång på ett nytt sätt kommer jag värdera helgerna ännu högre. Nu har jag ju ett jobb där jag jobbar ungefär varannan helg. Men så kommer de här lediga helgerna med familjen och det uppskattar jag så så mycket. En fredagskväll med godis och hyrfilm. En lördag morgon när vi alla beger oss iväg för att se Mayas fotbollsmatch. Som vi förövrigt ÄNTLIGEN får vara med och titta på. Under tiden de hade samling innan matchen började så åkte jag, Patrik och Hanna till Birsta lagom till de öppnade. Barnen behövde nya gympakläder och inneskor, så den satte vi check på idag. Sedan köpte vi några nya glödlampor för att försöka få upp lite mer belysning hemma nu när kvällarna blir så mörka. Jag som plockat bort i stort sätt varenda lampa i sommar måste nu börjar leta fram och kanske komplettera till lite grann nu.
 
Vilket fall så satt vi ute i solen, så himla härligt, för att se Mayas match. Åh, man blir så stolt så hjärtat svämmar över. Hon är så duktig! När vi kom hem så skyndade barnen att äta lunch innan de drog iväg till kompisar. Hanna har för första gången idag gått själv och hälsat på en kompis. Det är stort. Jag följde dom en bit sedan gick Maya och Hanna sista biten själv till sina kompisar, som är syskon dom med. Jag och Patrik tittade på varandra och det slog oss vad fort det gått och att barnen nu är så stora så de kan gå och leka med sina kompisar en stund. Båda två. Vi passade på att rensa och städa hemma. Sommaren håller sakta på att "städas bort". Det är med blandade känslor. Skönt att ha det gjort men tråkigt att sommaren går mot sitt slut på riktigt.
 
 
Medan Patrik gick och hämtade hem tjejerna så passade jag på att helgduka. Och nu ska vi alldeles strax äta, kanske den sista, grillmiddagen för i sommar. Sen blir det myskväll för hela slanten. En helg helt i min smak.
 
Och så måste ni bara lägga märke till mina nya köksstolar som står till höger om bordet. Två stycken helt underbara stolar hittade jag på loppis här i veckan. Hoppas hitta några till. Även om vi redan har alldeles för många stolar. Men de som stod i köket tidigare var jag snabb att sälja. Det är det bästa med begagnade saker. Man kan köpa de till nästan inga pengar och samtidigt är det eftertraktat med begagnat nu så det är inga problem att sälja vidare det man inte behöver längre. Helt perfekt!
 
Nu vill jag bara köpa nytt köksbord, en ny kökssoffa och en stor matta att ha under bordet. Vad tror ni om det?
Mimmi

Jag förstår ingenting!? Det är ju sååå fint som det är! Men jag har ju en fallenhet för "spret charm" själv som inte är så vanlig så jag ser helt enkelt inte vad som ev skulle "halta" i din möbelgrupp...

Svar: Haha, ja det är fint som det är. Men jag älskar att förnya. Och jag har en annan bild i huvudet :)
Eleni Apostolakis

Emelie

Alltså din duk är sååå fin :O Vill ha en sån!

Svar: Den är underbar. Det är en linneduk från Himla. Rekommenderar verkligen!
Eleni Apostolakis

Bella

Tänk att man aldrig slutar att "byta" ut saker :) Mannen bara himlar med ögonen här hemma. Superfina stolar!! Själv hittade jag 2 st gamla Thonet stolar i ljusbeige i fint skick för 120:- för båda, alltså! Ville haft dem i mörkbrunt men man kan inte få allt.

Svar: Det är alltid kul att förnya sig. Allra helst när man kan göra så fina fynd!
Eleni Apostolakis

Bella

Glömde ju att fråga vart man hittar din linneduk/servetterna, så fina.

Svar: Min linneduk är från märket Himla. Finns i olika butiker. Tygservetter har jag köpt hos Åhlens.
Eleni Apostolakis