MIN LYCKA I LIVET

Jag stod och hängde i köksfönstret häromdagen. Rensade blommor och blad bland mina pelargoner. Ovanför hänger flera små buketter med torkad lavendel. Tänkte inte så mycket på det. Går och slänger allt mitt "skräp" och blir ståendes och prata med Patrik. En stund senare går jag förbi en spegel och brast ut i skratt då jag har en lååång lavendelkvist som ligger rakt över huvudet. Så uppmärksam är man på varandra efter snart 13 år tillsammans ❣ Eller så är det bara ännu ett tecken på att P behöver gå och kolla sin syn.
 
Att sitta hemma i karantän har inte bara nackdelar. Igår blev vi så rastlösa så barnen till och med frivilligt hjälpte till att storstäda. Men ja, visst fanns det nog hopp om att få lite belöning efteråt också. Men ändå. Dom hjälpte till med allt från att städa sina rum, dammsuga, bädda rent i sängen till att vika tvätt. Är det något dom kommer få med sig den dagen det är dags att lämna vårt bo så är det att dom ska veta hur man sköter som sitt hem. Det tänker då jag se till, haha. Efteråt var dom helt klart värda något gott till en film.
 
 
Ni förstår rastlösheten som blir när barnen suttit inne hela veckan och alla våra planer hittills inte har kunnat blivit av som tänkt för den dumma förkylningen. Och så har det varit så otroligt härligt väder. Inte minst idag. Wow en så härlig dag! Kan inte vi åka och bada så tar vi badet hem till oss. Jag är världens största tur att jag mött en minst lika rastlös man. Trots att han jobbat hela veckan och kommer hem trött så ger han sig direkt på min idé och vi skapar tillsammans Playa del Apostolakis/Sjödin. Vi skruvade ner bordet vi "byggt" till balkongen. Flyttar ut möbler och annat för att sätta igång och blåsa upp poolen.Tillsammans har sedan hela familjen hjälpts åt att fylla poolen med hjälp av kannor, kastruller och bunkar. Det blev mååånga vändor men alla var lika motiverad till att hjälpas åt. Lagom till att solen skiner som allra finast på vår stora balkong på baksidan hoppade barnen i det varma plurret till kvällssolen. Jag och Patrik satt skönt i vår hemmabyggda solsäng och tittade på. Så himla mysigt. Ni är min lycka i livet ♥
Mamma/mormor

Åh vad mysigt ni har det 😍!

Svar: Ja, det var en såå mysig kväll! <3
Eleni Apostolakis

Mimmi

Vatten! Det behövs inga stora mängder, det är ju så härligt! Vad ni ordnat det mysigt där....

Svar: Vatten är bland det härligaste. Allra helst sommartid. Och det tycker inte minst barnen <3
Eleni Apostolakis