SOMMAR SOMMAR SOMMAR

God kväll!
 
Är egentligen så trött så jag knappt orkar sitta upp efter en natt med i bästa fall 3 timmars osammanhängande sömn. Vi hade en tjej som var vaken och rädd för att det fanns småkryp på golvet och i sängen. Så jag kröp omkring med ficklampa första gången vid klockan 1. Sedan gjorde jag några turer med att byta sovplats inte bara en eller två gånger. Men jag tror jag somnade kring klockan fem imorse åtminstone. Som tur var sken solen på förmiddagen och jag försökte ladda med energi solandes på balkongen, bläddrade lite i en tidning och var sedan ut och plockade min första skål med sockerärtor som vi skulle ha till middagen. Under tiden var Maya ute med ett gäng kompisar och Hanna var hos sin bästis Willfred och badade i deras pool. Då fick även Patrik samtidigt hälsa på sin kompis som är pappa till Willfred. 
 
 
Gårdagen avslutade med grillning och middag på balkongen. Vi hade hoppats kunna grilla idag med men det blev molnigt och det blåste isande kallt. Vi tog med oss mat ut till mamma och pappa så vi kunde äta en middag med dom idag. Jag och min pappa var ute i flera timmar och återbrukade gamla plank från det lilla huset jag en gång byggde till barnen. Det lilla huset rev vi i våras då det inte längre var i särskilt bra skick och ingen längre använde det. Men vi sparade en bit för att bygga ett till sängbord till vårt sovrum. Så det har jag och pappa hållt på med idag. Tycker det är mysigt och roligt att få göra lite projekt med pappa ibland. Han har allt man kan tänkas behöva till att bygga och fixa saker... och lite därtill. Och så är det alltid kul att få hans assistans. Det finns inget han inte klurar ut hur vi ska lösa. Tack för en jättemysig dag! Nu längtar jag bara till jag får lägga mig och sova. Håll tummarna för en bättre natt i natt! 
Mimmi

Hihi, jag vet ett par som känner igen sig i de här nattliga akututryckningarna! En mini mini gräshoppa började spela i mitt rum...Framåt morgontimmarna hade de burit ut det mesta ur mitt rum och det blev tyst så jag kunde sova. Plant sättning i skogen och strandstädning som sommarjobb några år rådde bot på den fobin, bästa terapin!

Svar: Haha, då vet vi var det kan kommit ifrån. Vilken tur att fobin och terapin gjorde så gott. I det här fallet fanns inte ens ett kryp vad vi kan veta. Det var snarare så att hon var rädd för att det kanske skulle finnas kryp. Tror hon måste drömt något. Men tur det var övergående ;D
Eleni Apostolakis