SOMMARMINNEN

Det är allt med lite vemod vi går här sista dagen i Augusti. Hur jag än försöker så känner jag mig inte redo för hösten ännu. Och det kan vara så att stegen är tyngre än någonsin just denna höst. Sommaren gav oss en paus att andas och känna att friheten var något större i en värld som annars är allt mer låst. Tiden är så oviss och jorden den svajar.
 
Men så tänker jag tillbaks på de senaste månaderna och ser hur väldigt härligt allting var. Om än inte som vanligt. Så var sommaren otroligt avslappnande, kravlös och väldigt väldigt fin. Det enda jag hade önskat mig mer av är tid. Ändå har jag haft mer tid än någonsin tillsammans med min familj. Men det hade gärna fått fortsätt än lite längre.
 
 
Alla blommor jag har plockat, vattnat och pysslat om. Jag har hittat en ny favoritsyssla helt klart. Hon som innan haft de mest ogröna fingrarna har faktiskt lyckats den här gången. Det har gett mersmak och jag planerar redan för vad jag ska så till nästa år.
 
 
Att varit på loppis och fyndat massor av fina ting. Inte minst alla små vaser där jag kunnat stoppa mina små buketter jag plockat var och varannan dag. Jag kommer sakna alla mina blommor nu när de blir färre för varje dag som går.
 
 
Att få ta på sig fina bikinisar, packa strandväskan och hänga i solen och värmen medan barnen badar. Vi har ändå hunnit med endel stränder trots att Juli knappt bjöd på någon stranddag. Underbara härliga dagar.
 
 
Ännu mera blomster. I sommar har jag dessutom börjat samla på det vackraste porslinet någonsin. Mateus. Så fina så jag nästan smäller av.
 
 
Mycket tid och mys med mina tjejer. Älskade älskade barn. Som nu båda börjat i skolan efter ett långt härligt sommarlov.
 
Kommer minnas tillbaka på sommaren 2020 som ett väldigt annorlunda år men ändå bland de bästa av somrar vi haft tillsammans som familj. Och det är jag glad och tacksam för!
 
Mimmi

När augusti är över så kan sluta vänta på "sommaren", den som inte blev som man förställde sig den i mars. Nu är det HÖST och med lite tur har vi två fina månader framför oss där alla dagar med sol och mer än tio grader är en riktig toppen dag...

Svar: Ja så är det verkligen. Nu hoppas vi på en fin höst!
Eleni Apostolakis

Mamma

Den här sommaren blev bättre än vad man kunde tro i mars-april. Inget har varit ”som vanligt” , inställd resa, avstånd, avstånd! och ändå mitt i alltihop ett lugn, därför att man har fått acceptera. Sommaren 2020 har också bjudit på många soliga dagar, och för min del ett dopp i havet (första på 30 år tror jag, om inte längre)! Andra saker har gett oro och ger fortfarande, det kan kännas som en tung höst, som väntar, men också en höst med glädje, en ny familjemedlem kommer snart ❤️! Vi längtar efter dig lilla pyret ❤️!

Svar: Håller med dig på alla sätt <3
Eleni Apostolakis

mässing diskbänk

väldigt trevligt ... jag gillar verkligen din blogg ...

Svar: Tack så jättemycket! Vad glad jag blir!
Eleni Apostolakis

Bella

Åh, vilka drömbilder du bjuder oss på! Skulle du vilja dela med dig av vilka sorters blommor du har i den buketten som du håller i handen? Tänkte planera inför nästa år ..:)
Rosenskära vita och rosa har jag odlat men har inte hittat dem dubbla rosenskäran eller är det någon annan sort?

Svar: I den här buketten har jag vita rosenskära, rosa rosenskära dubble click och dahlian eveline. Alla perfekta att ha som snittblomma.
Eleni Apostolakis