ÅRET 2020

Snart är det här året slut. När jag tänker tillbaka på det så har det minst sagt varit ett annorlunda år. På alla sätt och vis. Nog för att vi är mitt uppe i den värsta tiden, en pandemi, vi kanske aldrig tänkt ett tanke om att vi skulle behöva vara med om. En tid som förändrat vårt sätt att leva, vara och begränsat oss på så många vis. Samtidigt har det varit ett väldigt händelserikt år för min del där så många positiva saker hänt mig. Också saker jag kanske aldrig tänkt en tanke på att jag ska få vara med om men som stundvis gjort att jag känt mig mer levande än någonsin.
 
Först och främst har jag fått bli moster till världens finaste lilla Agnes. En liten tjej som jag kommer hålla hårt i hela mitt liv. Även om omständigheterna gör att jag inte alls kunnat vara henne så nära som jag önskat och jag inte hunnit träffat henne särskilt mycket hennes första månad i livet. Men hon är ändå väckt en större kärlek att förgylla våra liv med.
 
Jag har fått möjligheten att testa på ett helt nytt slags jobb. Så just nu är jag modell hos Rondines smycken på hennes webbshop. Det känns hedrande att bli tillfrågad ett sådant uppdrag och jag är så glad att jag vågade göra det.
 
Jättehärliga Cici kom hem till oss för att fotografera ett julreportage. Tänk att hon dessutom har Ernst som svärfar. Lite roligt är det allt. Reportaget är redan sålt och görs redo för att publiceras i inte mindre än Allt i Hemmet till julen 2021. Det känns fantastiskt roligt!
 
Varje år anordnar Birsta City (Köpcentret jag jobbar i) en stor fest som heter "Birsta City Awards". Där nomineras det inom olika kategorier som exempelvis årets säljare, årets ledare och årets butik. Det brukar vara en jätterolig och fartfylld kväll med trerättersmiddag, artister och så får man se nomineringarna och resultaten. Det firas halva natten. Så klart gick det inte att ha Birsta City Awards det här året pga omständigheterna. Men idag fick vi se nomineringarna och ni kanske kan gissa vad som hänt...
 
Jag publicerar filmen för er som vill se nedan! Eller jag tycker ni borde titta...
 
 
 
Kan inte beskriva hur stolt och glad jag är över vår butik och vårt helt otroliga team! Det känns extra roligt att behöva gå till jobbet imorgon. Cervera är verkligen en plats där jag trivs med såväl våra arbetsuppgifter, vårt sortiment och inte minst med de vänner och kollegor jag har där.
Mamma

Stort grattis till Cervera och alla som jobbar där 😃 🎇💐!! Nu kämpar vi vidare in i 2021 med hopp om ett bättre år för hela jorden! Var rädd om er därute ❤️!

Svar: Tack tack tack! Ja, det gör vi <3
Eleni Apostolakis

Mimmi

Fantastiskt och så roligt, det betyder verkligen extra mycket ett år som detta! GRATTIS!

Svar: Ja, det gör det verkligen! Tack så jättemycket!
Eleni Apostolakis