JUL, JUL, STRÅLANDE JUL...

I söndags kom julgranen in och vi klädde den i en salig blandning i år. Allt barnen tyckte det var fint fick komma upp. Dom får bestämma den här gången. Jag tänkte ändra om och begränsa vad som skulle hänga där, men nä, jag orkar inte den här gången. Dom tyckte det blev fint och då gör jag det med ♥
 
Idag är en riktig upp och ner dag. Arga, trötta, sura barn. Jag och Hanna är lediga och jag tänkte inte göra många knop. En riktig mysa hemma dag med inga måsten. Regnet smattrar utanför och den fina lilla snön som hade kommit har nu regnat bort.
 
 
Försöker att inte läsa tidningarna för mycket och ändå kommer jag på mig själv med att plötsligt sitta och läsa nästa rubrik efter varandra. Att Västernorrland drabbats av sitt yngsta dödsfall och att Sundsvall är värst drabbade i hela landet just nu känns inte särskilt upplyftande. Det är så otroligt sorgligt och deppigt det här och ändå verkar inte alla har förstått ännu. Frustrerande. Vi blev nyss meddelade från skolan att barnen ska ha hemmastudier dagarna innan och efter jullovet vilket betyder ytterligare en veckas "ledighet" för att minska spridningen. Så nu ändrar vi om semestrar och pusslar ihop för att barnen ska kunna hållas hemma i tre veckor istället för två.
 
Om jag känner mig lockad att åka till jobbet ihelgen och stå i ett köpcentrum hela dagarna? Inte det minsta längre faktiskt. Men idag får man ju vara glad så länge man har jobbet kvar och så länge man inte insjuknat själv. Men det är inte längre en frågan om utan snarare när. Sedan är det bara att hoppas på det bästa. Inte bara för sin egen skull utan även sina nära och kära runtomkring. Åh, när ska allt det här vara över?
 
Mimmi

Ja, man tappar modet emellanåt....Man skulle vilja ta i från tårna och vråla när folk trängs, babblar, buffar på en i köer och bussar...Ungar som driver runt i stora gäng i köpcentret, folk som bara ska in i hissen tillsammans med mig så jag väljer att kliva ur för "oj, man glömmer hela tiden..." ORKA!

Svar: Känner samma sak ❤️
Eleni Apostolakis

Emelie

Nä jag förstår dig! Gud vad fin julgran 🤍

Svar: Tack så mycket! 💛
Eleni Apostolakis

diskho vit

Du har fina artiklar. Det ser bra ut.

Svar: Tack snälla! Vad roligt att höra!
Eleni Apostolakis

Terese

Såååå fin granen blev, så mysigt,
Kramis

Svar: Tack så mycket! Kram
Eleni Apostolakis

Terese

Så fin granen blev, så mysigt,
Kramis

Svar: Tack! 💛
Eleni Apostolakis

Amanda (Swedish Passport)

Men åh så mysiga och stämningsfulla bilder! En hoppfull nyhet från veckan är ju ändå att de påbörjat vaccineringen i England, och att man planerar att alla vuxna i Sverige ska få vaccin första halvåret 2021. Blir ju lättare att hålla ut när det ändå känns som att det finns ett slut på det här eländet!

Svar: Tack så mycket! Ja, hoppet lever om en ljusare framtid. Även om det inte blir bättre på en natt så ska det bli bättre till slut 💛
Eleni Apostolakis

Monika

Ja man kan fundera varför en del inte verkar bry sig, usch..! Min arbetsgrupp blev tvångsstängda och beordrade till äldreboendet här där smitta hade upptäckts på måndagen. Så nu är alla vi hemma med konstaterad covid-smitta..God Jul liksom..nä ser fram emot ett friskare 2021,verkligen🌟
Håll i å håll ut💜
Ni har väldigt fint iaf, ser väldigt mysigt ut med granpåklädningen💕

Svar: Fy så hemskt det ska behöva vara! Hur mår du nu? Hoppas det är på bättringsvägen! God jul och nytt år 🌲
Eleni Apostolakis