JULBAK & JULLOV

Förra fredagen bakade jag och lilla H lussebullar. Den första satsen var helt slut så vi behövde fylla på frysen med nya. Idag är det fredag igen och barnen har nu gått på ett tre veckors långt jullov. Jag har turen att också vara hemma och ledig idag. Så till fredagsfikat blev det en mjuk pepparkaka med frosting och lingon. Nissan hade lämnat brev och önskat om något gott till fika. Så det var bara att sätta igång.
 
 
Gulligaste lilla H i hennes fina nya glasögon. Nu har hon hunnit av dom i ett par veckor och plötsligt känns det som att hon alltid haft dom. Så duktig på att använda lappen för ögat fyra dagar i veckan också. Till en början plockade hon bort den för hon tyckte det var jobbigt men nu påminner hon själv om att vi ska sätta dit den. Sötast i världen.
 
 
Dagens mjuka papperkaka. Hur gott är inte det? Och på mig har jag jordens härligaste och fina kofta som kom som hemleverans till mig idag. Jag hade turen att vinna den i en tävling från For lovers and trees. Har faktiskt haft lite tur i tävlingar igen. Både koftan och en stor låda från Zeta med antipasti och massvis gott plock som vi tänkte ha till uppesittarkvällen. Så roligt!
 
Förutom att jag bakat idag så har jag "skyfflat" barr. Nu står vi stora fina julgran och ser väldigt torr och tråkig ut. Har plockat av allting och granen är nu mera helt naken. Inte ett barr kvar. Det var i det tidigaste laget att ställa in den redan i slutet av November, men vi var så klart tvungen att ha en julgran när det skulle fotas julreportage. Så idag kommer den tyvärr kastas ut. Har skickat Patrik efter jobbet för att köpa en ny. För det är väl klart vi måste ha en julgran till jul. Då får vi klä den en gång till och det kan ju vara mysigt iaf.
Mamma/ mormor

Fina, söta lilla Hanna 🥰❤️ Så gullig i glasögonen😍! Såg mumsig ut den kakan!

Svar: ❤️❤️
Eleni Apostolakis

Mimmi

Bästa lilla bakkompisen har du där. Så fin i sina glasögon, skönt att det går så bra. Tröjan är ju ljuvlig och inte har de prutat på garnmängden heller....

Svar: Ja, bästa lilla sällskapet ❤️ Ja visst är väl tröjan fin?!
Eleni Apostolakis