LIVET

Söndagen spenderade vi hos mina föräldrar för att fira både min mamma och Anton som fyllt år. Det blev smörgåstårtor och prinsesstårtor så det stod härliga till. Dagen bjöd inte bara på en massa gott att äta utan även många goda skratt. Det var mer än behövligt just nu. Men det är det väl alltid.
 
Imorse drog jag och Hanna iväg tidigt för ett tandläkarbesök. Roligare saker finns det att lägga pengarna på men även där så är det så klart behövligt. Fick veta att jag spänner mig och antagligen gnisslar tänder när jag sover så jag har nött ner mina tänder på flera ställen. Typiskt. Men det förklarar kanske till viss del varför jag ofta vaknar med huvudvärk.
 
 
 
Och så den här lilla glädjespridaren. Hon som är som ljuset i mörkret. Vi klädde på för en tur ute i solen tidigare idag. Jag kände hur det tog emot. Är så trött, har så ont i huvudet och just nu känns mycket bara så otroligt jobbigt och påfrestande. Men jag är glad att vi ändå tog oss ut i jakt på solen. Med oss hade vi också madrassen och gjorde några åk nedför en isig backe. Det var härligt trots allt. Maya hann bara hem en stund efter skolan innan hon åkte över till en kompis som hon sedan ska åka på fotbollsträning med. Patrik och Hanna busar i vardagsrummet. Och jag... jag skulle göra så mycket mer, saker jag måste eller borde göra, men känner att jag inte orkar just nu. Så därför lämnar jag datorn utan att gjort ett endaste dugg förutom att lämna ett avtryck i bloggen. Nu tar jag min tidning som jag tänkt bläddrat i i snart 2 veckor och lägger mig i sängen en stund istället. Det känns lagom perfekt.
FSHD Daniel

Fint inlägg, fint skrivet. Du skriver med en härlig känsla i som jag gillar, som en berättelse av egna tankar. Fint! Bra att du lyssnar på dig själv när du känner att du behöver. Helt rätt att välja tidningen före allt man behöver göra jämt! Ta hand om dig :)

Svar: Tack så jättemycket! Vad roligt att höra. Ha det gott! :)
Eleni Apostolakis