DE VACKRASTE JAG VET

Igår kom regnet på riktigt. En sådan där mörkt grå, regnig och burrig dag. Tjejerna och jag bestämde oss för att bara mysa inne. Vi tittade på film efter film från Saltkråkan, åt glass och spelade spel. Jag går också gång efter gång förbi och beundrar min vackraste trädgårdsbukett. Den är så fin så jag nästan smäller av. Jag kan inte ta åt mig hela äran då jag plockade hälften ute hos mamma och pappa och den andra halvan från det jag själv sått. Trädgårdsbuketter kan vara bland det vackraste jag vet.
 
 
Idag skiner solen av och till men det är inte direkt någon värme i luften. Vindarna är isande kall och fluffiga moln seglar förbi med enstaka luckor åt solstrålarna. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Jag tänkte först bryggpicknick med stickade tröjor, men har samtidigt lust att börja med något nytt projekt. Projekt städa vore ju inte alls dumt och minst sagt behövligt, men himla tråkigt. Jag jublar inte direkt över tanken. Maya försvann iväg till en kompis när jag började smida picknickplaner och Hanna verkade inte överväldigad heller "för det är kallt". Vi får väl helt enkelt se vad vi hittar på. Kommer mest ingenstans när min hjärna går i sommarstugetankar. Tittar på små fina sommarstugor på idylliska platser mest hela tiden. Önskar mig det där stället att fly till för att bara känna lugnet. Bara få vara i tystnaden mitt ute i ingenstans. Ett ställe att pyssla och fixa med. Tänk att få inreda en liten sommarstuga fullt av gamla fina loppisfynd och ytor att sätta färg på. Vilken dröm!
Christina

Verkligen en såå himla fin bukett , älskar Pioner , har satt 2 st och hoppas kunna plocka vackra buketter i framriden av dom. //Christina

Svar: Ja, pioner är magiskt vackra. Håller tummarna för att dina pioner kommer att ta sig och blomma för många år framåt.
Eleni Apostolakis