UNDER ETT TRÄD

Den svenska sommaren är tillbaka. Ni vet. Den när man spinger med dynor, dukar och möbler fram och tillbaka som en galning flera gånger om dagen. Man sitter startklar för att solen ska titta fram och när den skymtas så kutar man ut med allt man får med sig under armen och i händerna. För att i nästa sekund springa ännu snabbare med att plocka in allt när regnet plötsligt kommer. Den senaste veckan har det inte blivit många frukostar utomhus. Det är annars dagens höjdpunkt om ni frågar mig. Men idag har jag pinat mig med frukosten på balkongen. I ena stunden blir det jättevarmt när vinden avtar och solen skiner för att i nästa stund håler man halvt på att frysa ihjäl. Ja, det är svenk sommar det.
 
 
Häromdagen plockade vi en skål med jordgubbar från vår pallkrage och gjorde krabbelurer till lunch. Jag och Hanni passade ännu en gång på att sitta under trädet i trädgården. Det var så härligt och sådär lagom varmt. Vi önskar fler sådana stunder. Tur det bara är början av Juli än. Men faktiskt är det min sista semester dag idag. Fast jag börjar min arbetsvecka med fyra lediga dagar så det känns helt okej. Och alldeles snart har jag en ännu längre semesterperiod framför mig. Önskar bara att vi kunde sakta in dagarna lite. Det får inte gå för fort nu.
 
Nej, nu ska vi ta en tur till Södra berget. Kolla in deras nya höghöjdsbanor som barnen är så gärna vill gå. Vi får väl se lite längre fram i sommar men idag blir det en tur till skogen först och främst innan regnet kommer.
Hemma Hos Felicia

vilken dröm!!! Ser så magiskt gott ut!

Svar: Tack! Allt smakar så mycket bättre utomhus :)
Eleni Apostolakis

Jasmine

Det ser så fantastiskt härligt ut! Tack för att du delar med dig och inspirerar.
Önskar dig och familjen en fortsatt fin sommar.
Kram

Svar: Tack så hemskt mycket! Kul att du vill titta in här. Ha en fortsatt fin sommar du med! kram
Eleni Apostolakis

Linnéa

Vad fint serverat och dekorerat! <3

Svar: Tack så jättemycket!
Eleni Apostolakis

Hanna Karlsson

Vilka underbara bilder du bjuder på. Jag tycker verkligen att det känns mer som höst än sommar. Det är så kallt. Dock känner jag mig tacksam över att det regnar. Det behövs! Av den anledningen att man får springa ut och in med allt så blir det inte många måltider utomhus....

Svar: Tack så jättemycket! Jag önskar att regnet skulle vara över för en stund nu med tanke på den enorma mängd som kommit under juli månad tror jag inte vi behöver något mer på ett tag, haha. Hoppas hinna äta några fler måltider under ett träd innan sommaren ger sig av på riktigt... om den inte redan gjort det.
Eleni Apostolakis

Anita

Såå fina bilder :D

Svar: Tack så mycket! :)
Eleni Apostolakis