MIDSOMMARAFTON

Vi fick en riktigt mysig midsommarafton trots allt. Som ni sett i inlägget nedanför så började vi dagen med mini kalas för Hanni hemma hos oss. Efter det så fortsatte vi hem till mina föräldrar. Vi satt ute och solade, barnen invigde poolen Hanna fick i födelsedagspresent, vi grillade god mat och väntade hem min pappa som hade jobbat hela dagen. Planerna för trekamp hann vi inte riktigt med. Det spelades kubb av några utav oss en stund och det räckte nog gott och väl när klockan ändå börjat dra iväg. Jag fick äran att fotografera min fina lillasyster och lilla bulan. Men störst av allt var nog att jag fick känna två små sparkar från lilla tjejen där inne. Så mysigt!
 
 
Minst kort blev det på barnen den här eftermiddagen och kvällen. Ja, min mamma fångades inte heller speciellt bra. Vi tog bara dagen som den var, ingen midsommarstång, ingen dans, ingenting enligt tradition egentligen men det blev ändå så bra. På ett sätt är det ganska skönt när det blir helt kravlöst också.
Mimmi

Inga krav, inga grodor och kråkor i år alltså, just dom var rätt krävande förra året vill jag minnas, haha! Vilka fina bilder, det KÄNNS att vi inte träffats på så länge när jag tittar på dem... Fina bilder på älskade personer... Härlig bild på Grekiska farbrorn i hatt bl.a!!

Svar: Ja, nu är det verkligen länge sedan vi sågs :( Kanske var det skönt att slippa springa sig yr kring midsommarstången i år, haha. Men förhoppningsvis så tar vi igen det ett annat år! :)
Eleni Apostolakis

Hemma Hos Felicia

superfina bilder! Vilken fin midsommar ni hade! Och din klänning var ju så fin!

Svar: Tack så jättemycket! Ha en fortsatt fin sommar!
Eleni Apostolakis