EN ERFARENHET RIKARE

Var ganska trött efter jobbhelgen så när klockan ringde tidigt igår morse hade jag helst bara velat tryckt av och somnat om. Men istället blev det en rätt hektisk morgon för att få barnen klara tidigare än vanligt inför skolan och jag själv tog en rask promenad ner till stan redan 7.40. Där mötte jag upp Camilla som är smyckesdesigner och har företaget Rondine, för att sedan spendera hela dagen hos McGarrett. Väl på plats fick jag nästan på direkten sätta mig för att bli sminkad och få håret fixat av en tjej som heter Lotta. När jag satte mig ner kände jag hur nervositeten kröp sig på men innan smink och hår var klart hade jag lyckats lugna nerverna. Bakom kameran hade vi Kristofer Lönnå och filmkameran skötte Rasmus från McGarrett under hela dagen. Med en jättefin pepp och feedback från början till slut blev det en riktigt härlig och rolig dag. Efter ett antal kläd och smyckes ombyten föll till sist mörkret och jag kunde sätta check på min första (och kanske sista) dag som modell. En erfarenhet rikare och glad över att jag vågade men oj, så trött och slut jag varit efteråt.
 
 
Idag njuter jag av hemmets lugna vrå. Behöver nog en dag till att bara vara och pyssla lite med mitt nu. Tänker jag ska torka apelsinskivor, kanske påbörja mitt "hemmabygge" till adventsljusstake, bläddra i någon tidning och sedan blir det massa mys med mina tjejer när dom kommer hem från skolan.
 
Tänk så mycket nytt som hänt senaste veckan. Men störst av allt är att jag blivit MOSTER till jorden sötaste lilla tjej i lördags. Har fått se så många bilder, filmer och tittat på henne via facetime. Men det känns nästan overkligt tills jag får träffa henne. Längtar så efter lilla hjärtat! ♥
Mimmi

Det ska bli så roligt att få se resultatet!

Svar: Ja jag hoppas det 😆
Eleni Apostolakis

sarah

var ar morgonrocken ifran? :)

Svar: Den är från H&M home :)
Eleni Apostolakis