LUSSEBULLAR

Vi fortsätter att sätta check på att göra listan. Och ger man sig iväg ut någonstans nu så får man liksom passa på att ta allt man kan tänkas behöva på en och samma plats och vid fåtalets besök. Så nu står julgranen ute och väntar, alla julblommor har hittat hem och ska nu planteras om i lite julgrupper och sådär och så har vi fyllt på vedförrådet så vi kan elda i kakelugnen i vinter. Skönt. Behöver vi inte fundera mer på det på ett tag.
 
Idag har jag dessutom bakat årets första lussebullar. Mums så gott. Saffran är väl bland det godaste?!  Måste baka något mer med det i men har inte kommit på riktigt vad än. Kanske saffransskorpor. Vad bakar ni helst? Något jag inte får missa att göra till jul?
 
 
Nu ska vi förbereda för middagen och sedan väntar fredagsmys. Ihelgen är det dags för jobb för min del och det blir spännande att se hur helgen ter sig i ett köpcentrum efter de nya restriktionerna. Tur det ständigt kommer nya idéer för att lösa det på så bra sätt som möjligt. Gissar på lite annorlunda sätt att jobba framöver. Vi går ändå mot butikerna största försäljningsmånad - julen.
 
Ha en fin helg allihopa!
Mimmi

Snön vräker ner utanför, tända ljus på bordet och dagens viktigaste kaffekopp smakar så gott. Jobbhelg för mig med. Önskar alla en trevlig helg! En vecka kvar till advent....