ÄR DET BARA JAG?

Hej tisdag!
 
Startade morgonen, som vanligt, att få iväg barnen till skolan. Åkte sedan iväg för att veckohandla mat och köpa mer färg till köket. Nu är köket äntligen färdigmålat! Väntar bara på att allt torkat ordentligt så ska jag skruva upp gardinstänger och hyllor igen. Åh, det blir så bra!
 
Nu tror jag att jag hugger in på skänken och ger den ny färg också så är köket klart. Ja, innan vi ska ta ner taklamporna och sätta upp ljuskronan jag fått av Patrik. Kommer bli så fint till jul. Just nu går jag i jultankar mest hela tiden. Även om det inte känns på samma vis pga omständigheterna som är och allt känns mer ovisst så längtar jag ändå till att sätta igång. Är det bara jag? Nu känner jag kanske extra för att börja fixa eftersom det kommer göras julreportage hemma hos oss i år. Så spännande. Då finns ingen tid att ödsla. Lite så. Jag och barnen har som tradition att varje höstlov baka årets första pepparkakor och inget undantag i år. Förhoppningsvis. Letade efter pepparkaksdeg idag men jag verkar vara för tidigt ute. Trots att jag alltid brukar köpa lagom till höstlovet som nu är bara några dagar bort. Jag kommer knappt vara ledig med tjejerna något alls det här lovet, vilket känns jättetrist och jag har något dåligt samvete ska erkännas. Men jobbar man på timmar så gör man. Måndagen är iaf vår och då ska det bakas och mysas hela dagen!
 
 
Titta på den här lilla skrutten som nu mera ofta vill sitta vid sitt skrivbord sedan vi ändrade om på hennes rum. Det glädjer mig. Sitter hon inte där för att måla och pyssla så bygger hon med BRIO builder som vi fick i gåva av BRIO. En liten favorithörna i lilla H's rum nu. 
Mamma

Näst sista bilden ❤️🥰! Mini du ❤️❤️!

Svar: Åh tycker du?! ❤️❤️
Eleni Apostolakis

Mimmi

Tänkte precis detsamma! 😍

Svar: Nä men, så kul att höra! <3
Eleni Apostolakis

Fotograf Only Once- Sundsvall, Timrå Härnösand

Åh jag med! Längtar så till att de ska vara "okej" att börja med att fixa.

Svar: Tycker det är alldeles okej nästa vecka ;)
Eleni Apostolakis