SKEPP O'HOJ!

Ni vet när man tänker att man ska sätta sig och pyssla lite. Helt plötsligt så har hela dagen gått och man är fortfarande inte klar. Det hände mig igår. Jag fick så klart göra antalet avbrott med att springa bort till skolan för utvecklingssamtal med Maya, åka bort på affären för att hämta ut paket, tillbaka till skolan för att hämta Hanna, fixa mellis, någon vill ha hjälp med något, någon vill ha hjälp igen, middagen skulle fixas, läxor skulle göras, hemmet skulle plockas till och ja... ni vet. Patrik var dessutom borta hela dagen och kvällen igår så jag hade lite att stå i. Just den dagen, under förmiddagen, medan barnen var i skolan fick jag för mig att göra ett skepp som jag fått inspiration ifrån min favoritbok Hidden places. Har tänkt tanken i flera veckor och igår började jag plocka fram allt jag kunde hitta för att skapa något liknande. Jag tappade tålamodet emellanåt då jag inte hade riktigt rätt saker att använda mig av och antagligen gjorde det mer komplicerat än vad det hade behövt vara. Så det var väl tur att jag hade en massa saker att göra för små avbrott mitt i allt... kanske. Imorse fäste jag det sista seglet och hängde upp skeppet i Hannas rum. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Inte i närheten så fin som inspirationskällan men när jag lagt så många timmar på någonting får den minsann hänga där ett tag oavsett hur den blev.
 
 
Måste liksom passa på att göra det där "sagorummet" som jag så gärna vill pyssla med. För jag gissar att det inte är så mycket av den tiden kvar. Snart får jag börjar inreda tonårsrum istället. Inte lika piffigt och mysigt som att få hänga skepp i taket kanske. Men all tid har väl sin charm. Men just nu satsar jag allt på att göra mysiga barnrum.
Mimmi

Halva behållningen är ju att få pyssla och skapa, förlora sig i arbetet en stund. Att sen vara nöjd med resultatet för man har gjort det efter de förutsättningar man har, det är man faktiskt skyldig sig själv. Så när nästa ide´ dyker upp så är man lika taggad igen. Jag tycker skeppet är så gulligt!

Svar: Tack! Ja, det har du så rätt i <3
Eleni Apostolakis

Emelie

Känner igen känslan 😅 ser jättefint ut🤍

Svar: Tack snälla!
Eleni Apostolakis