SUNDAY

Ännu en effektiv dag är snart förbi. Äntligen är Hannas rum färdigmålat.. för den här gången. Det blev så mysigt och varmt. Ska fotografera lite där inne någon dag. Vi hann inte allt jag tänkt i helgen men jag får ändå känna mig nöjd trots allt.
 
 
Ihelgen har jag plockat mina sista dahlior och imorgon, om vädret tillåter, så ska jag gräva upp alla knölar för vinterförvaring. Det är första året jag ger mig på det, så alla tips är välkomna. Och så håller vi en tumme för att jag lyckas få de att överleva och blomma ännu mera nästa sommar.
Mimmi

När man inte hinner allt man tänkte så får man börja tänka om, tänka lite "mindre". Mina att-göra-listor tog ju aldrig slut så nu har jag bytt strategi. Jag skriver det jag gjort under dagen istället, jag skriver av mig istället för att skriva upp...Kram

Svar: Det låter som en ganska bra sak att göra. Dessvärre är det svårt när man har listor för fyra som ska gå ihop. Så jag försöker bara trycka in "Mindre viktiga" saker på listan för att det behöver göras. Och då blir det genast såååå långa och nä, de tycks aldrig ta slut. Puh!
Eleni Apostolakis