LYCKLIG UNGE

Hon som bara hann gå i skolan i en vecka och en dag, har nu längtat efter att få gå tillbaka till skolan. Det är härligt när det är på det viset. Bästa kvittot på att barnen trivs och mår bra är när de längtar till sina kompisar och skolan. Det är så man vill att det ska vara. Så gissa om jag hade en lycklig unge som idag äntligen fick gå tillbaka. Pigg och frisk. Nya tag. Redo för livets andra skolvecka.
 
 
Det är värre med mamman här som sitter i fortsatt karantän. Besvärligt när barnen ska till skolan. Jag följde med ut på vägen vid huset och stod och tittade när storasyster leder lillasyster till skolan för första gången. Skönt ändå att jag ser hela vägen fram till de svänger ner på skolgården. Maya lovade att följa Hanna enda fram till dörren. Och det vet jag att hon gjort. Extra skönt att bo så nära just nu. Riktig såg hur Hanna växte flera meter av det här. Hon har pratat länge om den dagen hon också får gå ut själv. Lilla stora tjejen. Inte för att det redan kommer få bli en vana men precis just nu var det här enda lösningen. Och det klarade dom finemang så klart.
 
 
Hösten är här på riktigt nu. Även om helgen bjöd på både värme och solsken. Men det känns i luften och det syns på allt som växer. Det är ändå September så det är väl inte så konstigt. Nu har jag bytt ut mina sommarklänningar mot stickade tröjor. Och börjar att "boa" inför den mörka kalla hösten och vintern. Det är nu tiden för mys kommer. Lite kan jag erkänna att jag längtar till vi tänder första brasan i kakelugnen. Försöker fokusera på det positiva och blunda för allt det jag ogillar och tycker är jobbigt. Våra tankar ger oss känslor. Så nu är det fokus på allt det goda för att skapa en bra känsla i kroppen.
Mimmi

Den lilla promenaden till skolan innebar mycket känslor för er alla tre. 😍

Svar: Ja så är det nog ❤️
Eleni Apostolakis

Emelie

Älskar faktiskt hösten med alla färger och allt mys🥰 är kär i din inredning btw 😍

Svar: Åh tack snälla! Ja, höstens färger och myser är inte helt fel 🤗
Eleni Apostolakis

Carina Jacobsson

Åh så fint du har det här inne, återkommer gärna!/Carina

Svar: Tack så jättemycket! Du är så välkommen tillbaka!
Eleni Apostolakis

Bella

Ja, dem klarar mer än man tror våra små hjärtan. Åh, vad fint skåpet blev när du målade om den! Det har jag missat. Hur gjorde du detta och vilken färg körde du på? Tänk att jag aldrig får till det här med att måla..loppade ett superfint gammalt sängbord i våras och den står fortfarande och lyser grisrosa..haha!

Svar: Ja så är det verkligen! ❤️ Åh, jag älskar att måla och kan leta efter saker hemma bara för att få byta färg på något, haha. Skåpet har jag målat med överbliven väggfärg, tro det eller ej. Men det blev riktigt bra. Det är Nordsjö och deras nya kulör Mio sandhav. Hoppas du får till ditt sängbord snart :)
Eleni Apostolakis