NÄR HOPPET KÄNDES UTE

Så var fredagen här och vi har spenderat större delen av dagen i sängen. Den andra delen i soffan. Och så lär det fortsätta. Det är både jobbigt och trist att inte vara helt kry.
 
Men så kommer den där lilla gnuttan av lycka då jag ser att min ena café au lait slagit ut ordentligt. Och den andra har flera stora knoppar som är på god väg. När hoppet kändes ute om att hinna få dom att blomma så överraskar den. Nu vet jag inte om de andra knopparna hinner slå ut, men jag är glad att bara ha lyckats. Nästa år ska jag börjat tidigare att sätta mina knölar.
 
 
Synd tvestjärtarna tagit över mest överallt och även hunnit tuggat på den här. Men lika vacker är den för det. Eller hur?
 
Patrik vände i dörren och ska äta på restaurang ikväll. Jag ska fixa middag åt mig och barnen och sedan blir det myskväll för oss. Barnen har beställt milkshake och spa-kväll. Dom är för go ibland. Bara mamman orkar.
Mimmi

Den var verkligen värd att vänta på, så fin.

Svar: Ja, det var den verkligen!
Eleni Apostolakis

Molly

Den är så himla fin! Krya på dig :)

Svar: Tack så mycket!
Eleni Apostolakis

Bella

Alltså den är galet fin! Fick aldrig tag på några knölar detta året heller..så jag ska verkligen stå på vakt till nästa säsong :)

Svar: Man får börja leta redan nu och förboka knölar. Så det är ett tips! Man får de sedan hemskickade när vi går mot våren :)
Eleni Apostolakis