SÖMNBRIST & SNUVA

Hej allihopa!
 
Den här veckan har vi inlett med höstens första vab. Nu mera hindrar snuva från att både gå i skolan och vara på jobbet. Kan bli en mycket besvärlig höst och vinter. Jag menar, det är inte helt ovanligt att barn är snuva mest hela tiden den tiden på året. Men det är inte så mycket att göra. Lika för alla. Så jag och Hanna har varit hemma och myst, vi dricker varm choklad med vispgrädde och jag har passat på att baka både bröd och chokladbollar.
 
 
Jag själv har vaknat hängig och krasslig. Vet inte om det verkligen är förkylning det beror på eller om det är sömnbristen som talar. Kan också vara en kombo. Utan att dela för mycket så har vi haft ett riktigt kämpigt år med just kvällar och nätter. Nätterna senaste veckorna har varit enormt jobbiga för oss alla. Och precis idag så är det närmare en vecka sedan som jag fick sova en hel natt. Kämpa, kämpa.
 
 
Så nu står jag mitt emellan att bara lägga mig på soffan och göra ingenting eller att sätta igång och måla om Mayas rum. Var och köpte färg igårkväll, lite spontant, då jag aldrig har gillat färget Maya fick i sitt rum. Det blev inte alls så som jag tänkte mig från början och när hon själv ber om en ny färg känner jag att det är dags. Tror det kommer bli så mycket bättre. Ni kommer väl att få se.
Mimmi

Mycket skulle nog funka på ett helt annat sätt om sömnen också funkade. Nu har det varit en jättefin fullmåne några kvällar, om man vill skylla på något, men tyvärr är det ingen som sover bra nuförtiden...

Svar: Skulle velat haft något så enkelt att skylla på men då skulle de varit fullmåne hos oss sedan Oktober förra året. Man kan sova dåligt av olika anledningar så klart, helt förståligt med allt som händer runtomkring. Problemet för vår del vet jag bara inte hur, när och om det finns så mycket lösning på. Det känns hopplöst emellanåt men det är bara att kämpa vidare.
Eleni Apostolakis

Anna

Då hoppas vi alla förkylningar går över fort nu då!

Svar: Tack! Hoppas jag med.
Eleni Apostolakis