TRÖTTSAMT

Idag är det en vecka sedan jag lämnade huset. Det börjar bli så himla tröttsamt att det inte vänder någon gång. Går mest bara och väntar och väntar. I två dagar jag sakta tagit mig igenom och målat om nästan hela Mayas rum. En vägg kvar men där planerar jag att sätta upp tapet som fondvägg. Det har aldrig gått så långsamt att måla men det kan ju bero på att jag inte är riktigt frisk. Jag trampar runt här hemma och när man börjar tröttna på det man ser så sätter jag igång och lyfter omkring på saker. Möblerar om lite här och lite där. Även där går det långsamt och jag sätter mig för att vila och titta på allt en gång till. Har skrivit listor på saker som behöver handlas, sådant jag vill göra om, saker barnen behöver och på idéer jag får.
 
Idag tröstäter jag mest popcorn och bläddrar i min nya inredningstidning jag fick i brevlådan igår. Kanske ska jag gå ut på balkongen för att få lite friskluft. Känner hur vi borde plocka bort allt som fortfarande står ute men orken dit har jag inte hittat ännu. Den kommer väl snart hoppas jag.
 
 
Mimmi

Krya på dig. Inte kul när man blir så däckad så här tidigt på hösten, förhoppningsvis vänder det snart. Kram på dig!

Svar: Tack! Nej, det här vart jobbigt alltså, men inte så mycket att göra åt. Kurerar och försöker vila. Om än jag inte är särskilt bra på det 😅 Kram!
Eleni Apostolakis

Anna

Hoppas det vänder snart nu då!
Men klokt att mysa med popcorn! Jag älskar popcorn!

Svar: Tack snälla! Ja, det ä gott :)
Eleni Apostolakis

Bella

Usch, krya på dig och hoppas det vänder snart. Får myrkrypningar bara jag tänker på när jag själv blir sjuk. Har svårt att ligga still och inte göra någonting :))
Vilken fin pläd, finns den i någon butik nu eller är den gammal?

Svar: ja fy, det är jobbigt. Skönt att vara på benen igen. Pläden är köpt nyligt från lager157 så den ska inte vara något problem att få tag i nu.
Eleni Apostolakis