SEDAN SIST

Hej på er!
 
Ser att det varit ett längre uppehåll här inne än vad jag ville minnas. Men så är det ibland. Idag har barnen gått tillbaka till skolan efter mer än två veckor hemma. Så det var två riktiga tröttisar imorse vill jag lova. Kanske ännu mer när de tittade ut och såg att det är ett riktigt vinterland som kommit tillbaka. Fick direkt känslan av att jag ville dra täcket över huvudet igen. Så jag förstår dom. Det första Maya sa var "Och du har tänkt att jag ska gå ut i det här idag?". Ja, vad har man för val liksom?
 
Vi har haft ett riktigt fint påsklov och helgen bjöd på en massa solsken. Vi var och köpte jord och jag fixade i mina pallkragar för att förbereda lite inför utplantering längre fram. Jag och Patrik var ute i flera timmar och bar jordsäckar, krattade löv, grillade korv och städade här på gården. Barnen var iväg på varsitt håll ute med kompisar. Känns lika märkligt varje gång vi blir ensamma ett par timmar och inte har någon som konstant ropar efter mamma eller pappa.
 
 
Igår var det såå varmt och härligt på balkongen så jag satt i bara linne och shorts ett tag. Jag och Hanna åt glass och skrev önskelista också. Hon fyller år om två månader men jag tycker om att vara ute i god tid. Gör allt för att slippa saker i sista minut och stressa i onödan. Önskelistan blev dock väldigt kort. Väldigt väldigt kort. Men hon hinner kanske komma på något mera.
 
Nu ska jag åka till jobbet om en stund för en kortare arbetsdag. När jag slutar ska jag åka och hämta ut våra matkassar som jag beställt för den här veckohandlingen. Man gör vad man kan nu i dom här tiderna. Idag har vi fått nya restriktioner här i Västernorrland så nu ska det alltid bäras munskydd på alla allmänna platser som butiker, köpcentrum, gym, kollektivtrafik osv. Tur jag redan har vanan inne då jag jobbat med det på i ca.1 månad redan. Så nu känns det varken märkligt eller jobbigt längre.
 
Önskar er en fin dag och hoppas ni mår bra!
Mimmi

Man får påminna sig själv att det bara är april månad fortfarande. I min syrénhäck ( som har stora gröna knoppar beredda att spricka ut till blad) var rena Pride paraden härom dagen! BLÅmes, GRÖNfink, KOLtrast, RÖDhake och en gullig talgoxe hade meeting i min trädgård, en VÅR kick off kanske??

Svar: Åh så himla härligt! Sådant blir man ju glad av :)
Eleni Apostolakis

koppar diskmedelspump

Kul att du är tillbaka :)

Svar: Tack vad kul att höra :)
Eleni Apostolakis

koppar diskmedelspump

Välkommen tillbaka efter ditt lilla uppehåll :)

Svar: Tack ska du ha! :)
Eleni Apostolakis