PÅSK 2021

Traditionerna och sällskapen blir mindre och mindre för varje år. Med så många och mycket som händer i denna pandemi på allt närmre håll ser det inte ut att bli mer påskfirande än för oss fyra själva. Jag hade planer på att baka påsktårta men tänkte minska ner till något mindre så man slipper kasta, i slutändan så blir det kanske inte mer än en tinad bulle från frysen. Men det går ju det också.
 
Idag har jag gjort kaninöron till lilla H som hon ska ha imorgon då hon ska vara påskhare. Meningen var att dom skulle klä ut sig på skolan idag men eftersom dom inte är på skolan den här veckan blev det inget av. Hanna håller humöret uppe och är nöjd med att få påska hemma för oss. Tack och lov för det. Har lovat det årliga påskäggsjakten redan imorgon också då jag jobbar hela helgen. Barnen är ivriga så det var inte dom emot att få göra det en dag tidigare.
 
Jag håller också på att plantera om alla mina blommor som växer så det knakar. Och så ska det städas inför helgen. Så skönt att ha ordning och reda omkring sig (i 5 minuter). Hanna tyckte vi kunde skippa städningen med ett "det kommer ändå ingen hit och hälsar på". Men åtminstone jag kan tycka det är skönt att ha städat oavsett.
 
 
Det blev inget färgglatt påskris med en massa fina fjädrar i år. Det som allt annat blev enkelt med endast knoppade kvistar och några fåglar i som dekoration.
 
Önskar er en Glad Påsk!
Mamma

Glad Påsk ❤️❤️❤️❤️🌷🐥🐣

Mimmi

Jag kör lite Hanna filosofi: Sparsam städning för det är ändå ingen som kommer hit....Det är jag och bananflugorna bara...

Svar: Ja, sparsamt kan det få vara men här ser det ut som det gått en tromb varje dag så då blir det ändå lite att göra, haha.
Eleni Apostolakis