EN MYCKET HÄNDELSERIK DAG

Den här dagen alltså. Artonde Augusti Tjugohundraett.
 
Efter flera nätter med ganska taskig sömn vaknade jag ännu en gång innan klockan ringde. Varför jag ställde klockan idag var bland annat för att ringa vårdcentralen och boka en tid åt Hanna. Ni vet, Hanni har alltid varit en liten olycksfågel med inte den bästa kontrollen av varken armar, ben eller helt enkelt sig själv. Hon kan lyckas med det mesta. Precis vad hon själv sa till doktorn idag, "jag är väldigt klantig av mig. Så mycket saker händer med mig". Igår kväll var hon ännu en gång uppe och smög efter att vi lagt henne för hämta alla sina fidget toys. Sedan ligger hon i sängen för sig själv och filosoferar och trycker och grejar på sina små toys. Ganska sent ropar hon plötsligt efter mig och när jag kommer in så talar hon om att hennes stressboll fylld med små slajmiga gelékulor hade gått sönder. I det halvmörka börjar vi plocka dom där i hela sängen och jag springer fram och tillbaka med fulla nävar av små kladdiga kulor. Plötsligt säger hon att hon fått en kula i örat och när hon ska försöka ta ut den så trycker hon istället in den. Så, med en grön gelékula i örat fick vi åka till doktorn som fick suga ut den idag, haha. Slutet gott, allting gott. Och innan jag ens hann skriva klart det här så ropar ungen igen... vad har hänt nu hinner tankarna gå innan hon kommer uppspringandes blodig med en tand i handen. "HOPPAS TANDFEN KOMMER REDAN IDAG!". Ja, det får vi minsann hoppas... för när förra tanden lossnade för några veckor sedan så verkade hon sovit över. Den här gången får det absolut inte glömmas.
 
Men nu ni! Den största och bästa nyheten någonsin. VI HAR KÖPT LÄGENHET! Så mellan tidsbokning på vårdcentralen och utsugning av grön gelékula i örat, hann vi med att åka och skriva kontrakt hos mäklaren. Till hösten flyttar vi till vår alldeles egna fyra, kvar i området och allt. Det kommer bli toppen! Så spännande och overkligt men så himla skönt ska det bli!
 
 
Jag plockar blommor som en galning just nu. Njuter det sista av alla fina sommarbuketter. Mina odlingsintressen kommer att få minska radikalt i och med flytten, men jag tänker inte deppa ihop för det. Även om det känns lite trist så klart. Men än så länge kan jag njuta av allt jag åstadkommit i år. Är så glad för det. 
 
Och så har jag och Hanni varit iväg till Birsta och köpt gympaskor, gummistövlar och annat behövligt inför skolstart. Imorgon kickar vi igång vardagen igen! 
Mamma

Otroligt vad mycket fina dahlior du har 😍! Mina har knappt blommat sen jag satte dom i kruka i år.

Svar: Ja, det blev mycket fina dahlior i år :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Förstår att du kommer sakna de där fantastiska buketterna....Det gör jag med!! Trots frön och pyssel i månader så ser det inte ut sådär i min trädgård. Grattis till nystarten, spännande att se vart den här resan kommer att föra er i slutändan. Kram till lilla olycksfågeln och hennes stora storasyster också.

Svar: Tack så mycket! <3
Eleni Apostolakis