IDAG ÄR DAGEN

Hej på er!
 
Dagarna fortsätter att rusa fram och idag har barnen deras allra första riktiga skolvecka. Jag startade veckan med en ledig dag efter att ha jobbat hela helgen. Tog min första morgonpromenad på väldigt länge, passade på och gick förbi vår framtida lägenhet för att se mig omkring, för att sedan gå hemåt och äta frukost. Under ett långt telefonsamtal på 2,5 timme med min syster (och en stund med mamma i luren också) så satte jag igång och rensa alla Hannas kläder i garderob och lådor. Som ungen växer alltså, allt inför hösten var pyttelitet. Så nu vet jag ju var min lön kommer gå åt till den här månaden, haha. Ska ta tag i Mayas garderober i veckan också. Sedan blir det inventering av alla ytterkläder och skor. Vilket projekt. Jag har börjat rensa även annat som vi inte kommer kunna ta med i flytten och sådant som bara stått och tagit plats. Jag har redan sålt iväg nästan allt vi haft utomhus i möbelväg och så. Även andra möbler och prylar har flyttat ut. Samtidigt har jag fyndat ett gammalt jättefint och GALET tungt linneskåp. Lyckan var total när jag råkade vara den första som hörde av mig och fick det! Som jag letat. Det kommer dock bli väldigt spännande att se hur vi ska få upp skåpet på det där skåpet på tredje våningen utan hiss och en väldigt smal trapp. Dom vi köpte det utav sa att dom brukade använda bärselar när dom flyttade på det och det kan nog behövas, plus ett gäng starka karlar gissar jag. Men åh, vad glädje vi kommer få utav det när det väl är på plats.
 
Idag är dessutom en stor dag då Patrik fått sin andra vaccindos, papperna vi skickat in till banken har kommit fram och blivit godkända och vi har skrivit under uppsägningen av den här lägenheten. Nu börjar det hända grejer!
 
 
Jag fortsätter plocka in och njuta av alla mina dahlior. Den här jätten är den finaste av dom alla. Min stora favorit - Café au lait. Och det glädjer mig att jag nu vet hur jag ska vinterförvara dom i nya lägenheten OCH att jag kommer behålla och göra i ordning på den nya balkongen för både dahliorna och min dvärgsyren. Jag har en bild av hur det skulle kunna bli om vi får den utbyggda balkongen på plats och allt jag ser framför mig känns så himla bra!
 
Söker så mycket inspiration och har en skrivbok där jag skriver ner alla mina tankar och idéer i. Jag har så stora planer för den här lägenheten och jag längtar så otroligt efter att sätta igång med alla mina projekt! Tur jag bor med världens bästa Patrik som än en gång inte sätter sig på tvären med någonting och aldrig säger att någonting är omöjligt, även om han får ta ner mig på jorden ibland. Eller kanske rättare sagt försöker få mig att tänka mer realistiskt. Ni vet, om jag fick bestämma skulle jag ju helst renoverat upp hela lägenheten på en vecka.. men det förstår även jag att det inte går. En sak i taget. Men just nu får jag så mycket energi (och kanske utmattning, haha) av att få leva på alla tankar och söka ständig inspiration.
 
Nu laddar vi upp för en vecka med jobb. Patrik åker bort ons-fre så jag och barnen blir ensamma då. Och på torsdag ska jag ta min andra vaccin dos. Som man gått och väntat på det. Äntligen bara dagar kvar.
 
Hoppas ni har det bra, så hörs vi snart igen!
 
 
Emelie

Men gud så fin 😍

Svar: Tack så mycket! :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Så roligt att det händer så mycket positivt och känns så bra för er. Ta det lite i sänder så huvudet orkar vara med hela vägen...Anteckningar är en jättebra hjälp, här skrivs A4 sidorna fulla tidvis. Kram och Grattis till full vaccination!!

Svar: Ja, jag tänker lite så. Även om jag helst önskar att allt går undan så jag kan slappna av sedan, haha. Skriver också lister långa och det är så skönt när man får börjar checka av :) Kram!
Eleni Apostolakis