NORRA BERGET

Så var sensommaren här. Kvällarna blir allt mörkare och det känns även på ljuset under dagen att det skiftat över. Jag har redan hunnit jobbat i två veckor. Veckor som varit ordentligt hektiska, otroligt långa och den fina sommaren verkar ökat shoppinglusten hos människan. När jag väl kommit hem och landat i soffan om kvällarna och pustar ut så har både kropp och knopp varit totalt slut. Det har nästan direkt varit tid att sova för att stiga upp nästa dag och ge sig på det igen. Ingenting har hunnits utöver jobbet. Absolut ingenting. Så när nu min lediga helg kom tillsammans med resten av familjen så har jag verkligen njutit av den tiden. Eftersom jag är hemma först kring kl.20.30 nästan varje kväll så har vi knappt ätit en middag tillsammans på den här tiden. Så igår hade vi planer på att åka och göra någonting vi fyra. Det blev inget riktigt badväder och planen att åka till Smitingen blev därför inte av. Istället hamnade vi i Sundsvalls pärla, Norra berget. Inte samma känsla som det brukar då det var färre djur där i sommar, cirkusskolan höll stängt under helgerna och lekplatsen fanns det nästan ingenting kvar av. Men det blev en himla mysig dag ändå. Och istället tog vi oss en längre promenad i naturreservatet genom skogen och hamnade på Bureplatsen. På vägen hem köpte vi glass och sedan åt vi en god grillad middag till kvällen. Den där dagen behövde jag mer än något annat just nu.
 
..... Allt här ovan skrev jag för en vecka sedan, men då gick det inte att publicera i vanlig ordning. Så efter antalet försök stängde jag ner. Idag när jag tänkte göra ett nytt försök så dök mitt tidigare inlägg upp. Så nu har ni fått läsa det ändå, fast en vecka för sent.
 
 
Så vad har hänt sedan jag skrev det där då? Jo, jag har jobbat en vecka till och nu gått på semester igen. Hela veckan ledig och jag ska försöka landa i att inte göra så många knop. Har passat på att baka lite och så ska jag rensa barnens garderober och skor. Behöver se över vad som måste införskaffas inför hösten åt mina gotjejer. Tänk att nästa vecka börjar Hanna i ettan och Maya i femman. Som det går undan alltså.
 
Vi söker också nytt boende med ljus och lykta just nu, så är det någon som vet av någon ledig lägenhet, 3:a eller helst 4:a, vid Skönsmon/Östermalm så tar vi tacksamt emot tips!
Agnieta

Härliga bilder!

Svar: Tack snälla!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Gullisar! Tänk att du fick pussa på stortjejen också.....hihi

Svar: <3
Eleni Apostolakis