GOTT NYTT ÅR!

Så går 2021 mot sitt slut. Ett ganska händelserikt år på flera plan med både upp- och nergångar. Den största händelsen för det här året är helt klart att vi köpte oss en lägenhet. Vi har flyttat och påbörjat ett nytt kapitel. Jag är också glad och tacksam över den fina sommaren vi hade och att vi äntligen kunde umgås igen med nära och kära. Både till midsommar och jul kunde vi vara tillsammans. Jag är glad över det vaccin som kom och möjligheten för oss alla att försöka påverka den här hemska pandemin som vi fortfarande lever mitt bland. Och även om smittspridningen ökat något ofantligt igen och restriktionerna gör det svårare till en "vanlig vardag" åter en gång, så kan vi ändå hoppas att människor inte behöver bli lika allvarligt sjuka om man vaccinerat sig. Nu kom ju min åsikt om den saken med här i mitt avslutande inlägg för året 2021 också.
 
Den sista dagen på året har vi tillbringat en stund ute med pulka, skidor och fika tillsammans med Joanna, Anton och lilla Agnes. Tänk att vi bor så nära nu att vi kan gå ut och ses på bara en minut. Så mysigt! Det är också något jag är tacksam över. Närheten till min lillasyster. Patrik och Maya har just gått ut igen för att åka slalom. Vi har en kortare backe bara utanför huset så hon kan öva och åka på sina nya skidor innan hon ger sig ut i dom riktiga backarna. Kanske redan imorgon. Hon är så duktig och fattade galoppen på en gång. Men jag hade inte väntat mig annat heller. Vår duktiga stora tjej!
 
 
Jag har nyårsdukat för oss fyra till ikväll. Vi ska äta god mat, efterrätt och spela nyårsbingo. Det blir en mysig kväll hemma bara vår familj. Men det känns ganska skönt ändå. Och ännu härligare känns det att jag har fyra dagars ledighet nu. En massa familjetid och förhoppningsvis kanske även ett tapetserat sovrum. Ser så mycket fram emot 2022. Hoppas så att det kommer bli ett bra och fint år. 22 är vårt turnummer. Något som följt mig och Patrik sedan vi träffades. För vi träffades faktiskt den 22:a, vi förlovade oss den 22:a, Maya föddes den 22:a, vi fick se Hanni i magen på rutinultraljudet den 22:a, båda barnen är födda kring 2.20-tiden, min syster och Anton blev faktiskt också ett par den 22:a och vi har många stora och bra händelser just för det datumet. Så därför vill jag hoppas lite extra på att 2022 ska bli vårt år ♥
 
 
Med det vill jag önska er alla ett Gott Slut och Ett Gott Nytt År! 
2
Mamma

Allt av det bästa önskar jag er ❤️❤️❤️❤️!

Mimmi

Jag har också positiva förväntningar på det nya året, det ska bli bra!

Gott nytt år på er!