BONDBRÖD & SOLSKEN

Har jag sagt att jag verkligen tycker om att baka? Ibland kan jag nästan tycka det roligaste faktiskt är själva bakningen och inte alltid det som blir att äta efteråt. Även om det för det mesta så klart inte är så tokigt. För att variera alla goda sötsaker man kan göra så brukar jag försöka baka lite bröd med jämna mellanrum. Så idag innan frukost slängde jag ihop en deg till två stycken bondbröd. Älskar allt som är enkelt och det här är ännu en gång ett väldigt enkelt recept som inte går att misslyckas med. Receptet hittar ni här om ni har lust att testa.
 
 
Ihelgen har jag jobbat men så hade jag sådan tur att tjejerna har haft studiedag idag så vi fick en ledig dag tillsammans trots allt. Så efter att vi ätit nybakat bröd och gjort oss klara så åkte vi upp till Sidsjön i det helt ljuvliga vädret. Solen värmde och med 4 minusgrader var det helt perfekt utomhus idag. Vi tänkte åka skridskor men isen var inget vidare så det blev mestadels promenad ute på sjön istället. Härligt vilket fall.
Emelie

Gud såå fina bröd! Mina brukar vara goda men fula som få😅

Svar: Haha, det tror jag inte. Jag måste själv öva mer på mina konstverk på bröden men det här fick bli en början åtminstone. Och tack för din fina kommentar! :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Eftersom jag är uppväxt med doften av nybakat förstår jag precis den hemtrevliga trygga känslan ett nybakt bröd ger....

Svar: Det är något alldeles särskilt.
Eleni Apostolakis