EN BÄTTRE LÖRDAG

Min energi och ork pendlar konstant. Mest får jag motsträvigt göra saker nu för tiden. Inte för att jag inte vill utan för att jag inte orkar. Samtidigt som jag försöker lyssna på kroppen så får jag också tvinga mig till att ta den där promenaden för att jag behöver det, gå till jobbet för att jag måste det, få vardagen att fungera för att det inte finns något annat val. Letar konstant efter den där energin som verkar lämnat mig för länge sedan. Men jag vet också att desto mindre jag gör, desto tröttare blir jag. Därför försöker jag hålla igång mig själv. Få den gnuttan solljus, få en stunds friskluft och få allting runt  omkring mig att fungera för att det känns lättare då att ta dom där stunderna till att göra ingenting.
 
Har haft några riktigt dåliga nätter... ja, egentligen hur länge som helst men ändå fått någon natts sömn av och till tidigare. Men de senaste nätterna har varit så jobbiga för min egen del. Har fått eksem i hela ansiktet och överkroppen. Fick en salva utskriven av läkare som jag började använda och även om jag ser med ögat att det blivit bättre på bara några dagar så har det känts 10 gånger värre. Har haft känslan av att sovit med brännässlor. Det har kliat något så hemskt, svidit, gjort ont, strävat och kliat, kliat, kliat ännu mera över hela mig. Tydligen kan det vara så till en början så förhoppningsvis blir det bättre, men så klart blir man trött bara av en sådan sak också.
 
Därför var det skönt att vakna imorse av att solen sken in. Vi åt en sen frukost och åkte sedan till Södra berget för att åka skidor. Det blåste mycket men annars var det så himla härligt. En stor miss av mig att ta på mig och Hanna dåliga handskar så då vi frös så mycket om händerna blev det bara en kortare tur idag. Men oavsett var det himla härligt att komma ut en stund!
 
 
Imorgon är det alla hjärtans dag. Jag har slagit in lite alla ♥ dag presenter under tiden Patrik skulle åka och handla lite. Tycker det är så himla kul att fixa med saker till barnen framförallt och tar gärna varje tillfälle till att få ordna med någonting lite extra. Pötsligt kom P hem med jordens finaste bukett till mig. Blir så glad! Vi brukar inte "fira" den här dagen något särskilt, men två år i rad har han faktiskt kommit hem med blommor. Så fint tycker jag. Tack älskade du! Alldeles snart har vi dessutom något mer att fira... tänk att vi strax hängt ihop i 13 ÅR, vi två. Helt galet när man tänker på det. Åren går så fort.
 
Jag har faktiskt hunnit bakat bröd igen också och nu ska jag sätta igång med bullbak. Vi tänkte väl göra någon liten utflykt imorgon med och då kan det vara gott att ha med sig kanelbullar och varm choklad tänkte jag.
 
Hoppas ni har en jättefin helg och Glad Alla ♥ Dag!
Mimmi

Kram till er på Alla Hjärtans Dag! En sån ljuvlig bukett.

Svar: Och kram till dig!
Eleni Apostolakis

Jennie

Ha en trevlig alla hjärtans dag, så fina blommor.

Svar: Tack detsamma!
Eleni Apostolakis