LÄNGRE DAGAR

Sol, sol, sol. Jag vet att jag kanske blir lite tjatig men jag kan liksom inte låta bli. Imorse när vi gick till skolan var det redan ljust ute och solen sken på taken. Den känslan alltså. Blir lycklig ända in i själen av ljuset som kommer nu. Av att dagarna blir längre. Solen som smyger sig in genom fönstret. Åh, så härligt det är.
 
Jag känner hur hela jag skriker efter att få komma ut när de här fina dagarna är. Mår som allra bäst att få bada i ljus och solsken.
 
Medan barnen varit i skolan åkte jag till min mamma en stund. Traskade omkring i skogen... ja men kamera, stativ och alltihopa. Har fått så otroligt många frågor om mitt skidset. Och jag förstår det. Tycker väldigt mycket om det. Köpte det på REA från märket WearColour för den som undrar. Hoppas det ska hänga med mig lika många år som mitt tidigare som var i mina ägor inte mindre än 12 år. Så det kändes som det var dags att unna sig något nytt nu.
 
 
Njutet av att vara i naturen. Känna värmande sol i ansiktet. Bara vara här och nu. Det finns nog inget bättre sätt att spendera ledig tid på. Det var inte helt tokigt att få en stund med mamma också. Fika lite och en stund att prata. Det händer inte så ofta nu mera, så det känns extra uppskattat efter en sådan här dag ♥
Mamma

Mysigt att du kom hit en stund, för ett ögonblick kändes det som vanligt med livet, vi behöver det nu. Solen gör sitt till förstås, tankarna blir lättare mer hoppfulla om en tid som är på väg ❤️ Vår, sommar härliga tid!

Svar: Ja, det var så mysigt att ses en stund. Som vanligt <3 Härligare och lättare tider väntar snart. Ser så mycket fram emot det!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Fiiiiiina bilder! Fina du, fin dress och fint väder....

Svar: Åh tack Mimmi! <3
Eleni Apostolakis

Linnéa Hedström

Hej vad bra du passade i jackan och täckbyxorna i färgskalan, fina och coola bilder :)

Svar: Tusen tack! Vad glad jag blir :)
Eleni Apostolakis