MATTOR FÖR ALLA

Reklam för Trendcarpet
 
Låt oss ägna en stund åt att prata om mattor. Något som tillför det där lilla extra i ett rum, något som man inte vill vara utan men också något som för mig personligen väldigt ofta känns så svårt. Håller ni inte med? Man köper inte en ny matta varje vecka direkt så jakten kan bli lång. Många vändor av funderingar och vilken stil man faktiskt vill ha. För ja, mattor gör den där sista touchen på att skapa stilen och känslan i ett rum. Vilken storlek ska man ha på mattan? Vilken färg? Vilken form? Ska det vara en tät bomullsmatta eller en lurvig ryamatta att sätta ner fötterna på? Jag själv älskar stora mattor. Jag vill att de ska ta plats och gärna gömma en större del av golven. Åtminstone i vårt hem där vi bor nu. Det är också något som är väldigt fint att använda för att rama in delar av rummet. Som en stor matta som sträcker sig utanför soffan och tillsammans med fåtöljer och soffbord skapar ett rum i rummet. Hänger ni med?
 
 
Nu har jag hittat till en sida som säljer prisvärda mattor online av alla sorter och storlekar. För ja, mattor kostar annars också oftast en del. Hos Trendcarpet hittar du jättemånga fina, härliga mattor till alla rum. Här ovan ser ni mina personliga favoriter. Så himla fina tycker jag. Jutemattor är något jag är väldigt svag för och de har jag helst både inomhus och utomhus under sommarmånaderna. De finns i så många storlekar att välja bland så det går att anpassa efter rum oavsett storlek. Sådant gillar jag. Hur många gånger har man inte blivit besviken för mattan man vill ha antingen är för stor eller för liten? Men inte här. Så jag tror faktiskt att jag själv kommer att slå till framöver på nya balkongmattor bland annat. Kanske både på den runda och den rektangulära. Vad gillar ni för mattor?
Mimmi

Håller med, mattor kan göra rummet. Hos mig ska den konkurrera med en hel del annat så det är inte helt lätt...Skulle gärna äga mattorna du valt...

Svar: Nej, det är verkligen inte lätt alla gånger :)
Eleni Apostolakis

Mamma

Fina mattor allihop! Har köpt för små mattor förut, men tänker till lite mer numera. För vår del är det praktiskt om roboten tar sig över dom 😃.

Svar: Ja, det förstår jag. Det är tur man lär sig med åren ;D
Eleni Apostolakis