2021

Hej och välkommen 2021.
 
Jag inledde det nya året med att jobba hela helgen. Men efter det så kom nu två lediga dagar med barnen medan Patrik gick tillbaks till jobbet igen efter två veckor hemma. Snön har kommit, likaså minusgraderna och sist men inte minst SOLEN.
 
Idag har jag och barnen varit till Sidsjön. Inte bara en gång utan två. Efter frukost drog vi iväg ut i solen, klädde oss varmt men det var bitigt om kinderna när termometern visade -13. Vi matade fåglarna och tog en liten promenad för att kolla isen. När barnen fick se att folk gick och åkte ute på sjön blev de helt till sig och ville inget hellre än att åka skridskor. Så vi åkte hem, tände en brasa för att värma oss och fikade lite innan vi packade in oss i bilen igen med skridskor och hjälmar för att tillbringa eftermiddagen ute på isen. Den lyckan. Maya älskar det verkligen och det värmer i hjärtat att se henne så glad när hon får åka. Hanna kämpar, kämpar och kämpar för hon vill ju också kunna åka. Så även om hon låg mer på rygg och min stackars rygg fick onda så tycker även Hanna det så är roligt. Hon är ju annars inte den som gillar de här med olika aktiviteter i "onödan", haha. Men hon ger sig inte vad det gäller skridskorna så snart kan hon nog också åka riktigt.
 
 
När vi kom hem igen tända vi en ny brasa i kakelugnen. Jag gjorde en broccolisoppa och vi kunde äta middag tillsammans lagom till Patrik kom hem. Maya tjatade med sig P bort till den lilla ishockeyplanen i närheten men de kom nyss hem lätt besvikna då de nyss hade spolat isen så det inte gick att åka. Ni hör ju hur mycket hon tycker om det, som var redo att ge sig ut ikväll igen. Gissar det kommer bli en del kvällar med skridskor framöver. Så tur det ska fortsätta att vara minusgrader nu.
 
Imorgon byts jag och Patrik av igen. Han är blir hemma med flickorna då det är röddag och jag ska jobba. Men jag känner mig just nu bara så glad över de här fina dagarna vi haft så jag är redo. Men först väntar soffläge, för nu är jag minsann trött.
 
Hoppas ni mår bra allihopa! ♥
Mimmi

Beundransvärt av Maya att orka åka skridskor, jag minns bara frusna fötter, trötta fotleder och ömmande rumpa. Kan däremot känna igen mig i Hannas inställning helt och fullt, haha! Men idag blir det en nödvändig syssla, jag jobbar....

Svar: Ja, jag förstår inte själv hur mycket Maya orkar åka. Hon åker flera gånger om dagen. Helt outtröttlig. Men det är härligt och hon mår så bra utav det. Hoppas du får det bra på jobbet. Kram
Eleni Apostolakis

Mamma/mormor

Vad härligt för er med sol och skridskoåkning 😃❤️!

Svar: Verkligen härligt. Så behövligt <3
Eleni Apostolakis

Jennie

Mysigt !!

Svar: Jättemysigt!
Eleni Apostolakis

Amanda (Swedish Passport)

Men alltså åååh så mysiga och stämningsfulla bilder! Och så mysigt med skridskor också, håller tummarna för att isarna fryser på lite här hemma så att jag kan ge mig ut i naturen och åka lite skridskor jag med ;)

Svar: Tack så jättemycket! Hoppas det fryser på hos er också snart. Det är så härligt att ta sig ut. Något vi verkligen behöver nu <3
Eleni Apostolakis