EN DJUP SUCK

Fredag kväll är nu här och en ledig helg väntar för mig för första gången på två månader. Skulle vilja säga att allt känns så härligt därför. Men den här veckan har känts mest som en enda djup suck. På allt. Ni vet när man redan tycker att livet är rätt så jobbigt just nu.. trött på distansen alla man tycker om, trött på restriktioner, trött på att läsa rubriker, trött på att aldrig få sova, trött på att få ihop vardagen, trött på en mage och en kropp som aldrig mår bra, trött på människors tankesätt, trött på vår boende situation... ja, allt... och så kommer det framöver bara bli ännu mer komplicerat. Komplicerat som kanske inte alls skulle behövt vara det i annat fall, i en annan tid, men just nu behövde jag det inte. Så känner jag. Men försöker bara hålla ihop nu. Klistra på mitt allra bästa jag och mitt gladaste leende. Fast ibland sitter det långt inne alltså. 
 
Nu ska jag göra det jag kan för att vända den här känslan till det bättre. För jag vet att det går. Fyra lediga dagar nu. Två med familjen. Jag ska göra mitt allra bästa för att få ihop så många timmars sömn jag bara kan. Hoppas på fint väder så vi kan vara ute och få i oss en massa friskluft och fånga solens strålar. Röra på oss så kroppen och knoppen får den där sköna känslan efteråt. Jag har fått en jättefin bok i gåva som heter Self Love av inte mindre än hon som skrivit den. Den ska jag försöka börja läsa. Varva ner. Slappna av. Ta det lugnt. Återhämta mig. Det kommer bli riktigt fint om jag lyckas med allt det här.
 
 
En annan fin sak är min nya girlang av fåglar. Beställde den på jobbet och jag blev så så glad att den kommit in i vårt sortiment. Något jag trånat efter i säkert ett år. Tänkte den skulle hamna i Hannas rum men tycker den är så fin och passar in överallt så den kommer säkert få flytta runt. Just nu hänger den faktiskt i vår hall. Har piffat där av och till hela veckan så nu har den fått en ny makeover. Men nu tror jag faktiskt att jag är färdig med allt sådant för ett tag. Tar en paus från projekt och tar hand om mig själv bara. Vi får väl se hur länge jag klarar det.
 
Hoppas ni mår bra och får en riktigt härlig helg! 
Monika

Imorgon ska det bli sool☀️❄️härligt!! Önskar dig sköna dagar med återhämtning Eleni💓💫
Här ska några lager byxor på imorgon å ut en stund i det fria😍


Svar: Tack! Det låter som en bra plan. Ha en fin helg 💛
Eleni Apostolakis

Mimmi

Ta vara på helgen och gå ut och hämta energi, rensa huvudet. Kram till er

Svar: Det ska jag göra. Ha en bra helg! Kram 💛
Eleni Apostolakis

Mamma

❤️❤️ ❤️

Svar: ❤️❤️
Eleni Apostolakis

Moms

En distans kram till dej, njuter än av minnet av den fina stunden i er trädgård.

Svar: Åh, det gör jag med. Och skickar flera distans kramar till er ❤️❤️
Eleni Apostolakis