EN KLAPP PÅ AXELN

Oj så det stormade i natt. Ett av de enorma träden bakom vårt hus och har tappat stora grenar som nu ligger på marken. Snö brakade ner för taket så hela huset skakade. Stundvis blåste det så man trodde taket skulle flyga av. När jag läste att tusentals personer var utan el och att man skulle vara förberedd på större strömavbrott och att ha vatten och mat hemma. Jaa.. då klev jag så klart upp mitt i natten och började fylla flaskor med vatten för säkerhetsskull, haha. Och kände att det är skönt att veta att vi har så vi kan elda om vi skulle behöva. Var ganska glad och tacksam att jag inte behövde ge mig iväg någonstans i morse. Men Patrik var uppe tidigt och skottade fram sin bil för att åka till jobbet stackarn.
 
Visst snöade det fortfarande endel på förmiddagen men det slutade med att det blev en riktigt fin och härlig dag. Jag har varit ute i 3-4 timmar för att skotta och få fram bilen. Vi har inte bara en bilparkering att skotta så det tog sin tid. Tungt som sjutton med mängder av tösnö och en trasig snöskyffel. All snö fastnade på skyffeln så jag höll på att flyga med varje gång jag skulle kasta av. Hela kroppen värker och jag har blåsor i händerna men ändå måste jag säga att det var riktigt härligt! Det är faktiskt väldigt skönt att vara ute och röra på sig i friska luften. Speciellt när man kan göra det utan att ha bråttom iväg någonstans. Trots att vi bor i en hyreslägenhet så skottar vi snö, klipper gräsmatta, planterar och krattar löv. Jag gillar alltihopa men tänker varje gång att det vore så himla skönt om vi gjorde det "åt oss själva". Det är verkligen drömmen - husdrömmen. Allt jobb det skulle innebära både invändigt och utvändigt skrämmer mig inte utan snarare lockar. Varken jag eller Patrik är den som helst ligger på latsidan eller besväras av att dra på oss jobb att göra. Snarare tvärtom. Därför tror jag vi skulle vara en fin kombo med ett hus och trädgård. En dag. Det ger jag inte upp hoppet om, även om det sviktar ibland.
 
 
Det blev inte så mycket till innemys med tjejerna idag. Men efter dagens slit på gården ger jag mig själv en klapp på axeln och pausade med en kopp varm choklad utomhus på trappen innan jag gjorde det sista rycket. Sista rycket som innebar att snöskyffeln gick av och jag som tur var fick låna grannens för att göra klart. Vi måste nog införskaffa oss en ny för mer snö väntas komma närmaste dagarna. Hej mitt vinterland. Så himla fint ute nu.
Jennie

Så gott med varm choklad.

Svar: Ja, det är riktigt gott.
Eleni Apostolakis

Mamma

Bra gjort ❤️😍!

Svar: Tack! <3
Eleni Apostolakis

Mimmi

Jag har längtat efter snö och ljuset. Nu räcker det! "Låt Stå" till vecka 10 (sportlov) sedan får sol och värme komma....

Svar: Håller med dig. Det vore toppen!
Eleni Apostolakis