TACKSAM

Imorse var det ordentligt bitigt när vi skulle gå till skolan. Ni vet när det är så kallt så det gör ont i ansiktet och Hanna kommenterade det med "det är så kallt så jag får istappar i näsan". Närmare -20 grader och jag fortsatte med en promenad efter att jag lämnat av lilla H. Det blev inte vilken promenad som helst då jag stannade till hos Joanna och Agnes en stund. Åh, lilla hjärtat vad hon växer. Jag har inte hunnit träffa henne så många gånger än och det händer ju så himla mycket bara från vecka till vecka när de är sådär små. Jag blev dessutom bjuden på frukost, så den här veckan startade himla mysigt.
 
 
När jag kom hem tände jag en brasa. För brrrr vad kallt det blir även inomhus när det är så kyligt ute. Det blåser rakt igenom väggarna så jag är bara så glad och tacksam för den där kakelugnen som står så fint i vardagsrummet. Den använder vi flitigt under vinterhalvåret. Det är både mysigt och gör det varmt och skönt inne.
 
Nej, nu ska Hanna in i duschen, Maya har gjort läxa och duschat, middagen ska fixas och sedan tänker jag lägga mig för att fortsätta läsa min bok tror jag.
 
Önskar er en fin start på veckan! 
Jennie

Mysigt med brasa

Svar: Älskar brasor!
Eleni Apostolakis