UTE PÅ SJÖN

Med minus 9 grader ute men känslan av ungefär dubbelt så kallt, packade vi oss in i bilen med skridskor och varm choklad för att åka till Sidsjön efter frukost. Hanna var inte helt peppad på att åka skridskor då hon säger att hon inte kan. Så när vi står där i hallen kommer kommentaren "jag skulle haft broddar under skridskorna så jag inte halkar så mycket", haha. Väl på plats blev vi alla lite besvikna över att dom inte skottat sjön ännu. Det brukar vara så mysigt när de gör som vägar med traktor som man kan gå och åka på över hela Sidsjön. Men vi anade nästan att de kanske inte skulle hunnit det än med tanke på hur mycket snö som kom tidigare i veckan. Det fanns iaf en mindre "plan" plogad att åka på så då hamnade vi där. Alla åkte förutom jag. Nästa gång har jag lovat, men jag frös så mycket och eftersom vi var endel folk på samma ställe och åkte så passade jag på att hänga bland alla våra saker. Hanna har nu faktiskt lärt sig att åka skridskor och hon är totalt överlycklig över det. "Jag kan åka skridskor" har vi säkert fått höra minst 20 gånger idag. Så himla kul för henne. Och det blev roligare för Maya också så dom kan åka tillsammans och helst jaga varandra så klart.
 
När vi kom hem slängde vi i oss en sen lunch och sedan drog Maya iväg ut med en kompis för att åka skridskor igen. Det är roligt att tjejerna hittar något att aktivera sig med för man mår ju så bra utav det.
 
 
En mysig dag blev det ändå trots att det inte blev helt som vi tänkt oss. (Och trots att jag höll på att frysa ihjäl). Men är ändå glad att vi kom iväg ut en stund. Om ni undrar var Hannas glasögon tagit vägen så fick vi ta av de efter bara en stund för hon såg inget när dom immade igen hela tiden. 
Mimmi

Mamman får ta på broddarna så hon kan röra på sig i kylan! Hoppas du klarat dig från förkylning nu bara !

Svar: Haha ja, jag har ju faktiskt broddar. Men nästa gång har jag lovat ta på skridskorna istället :)
Eleni Apostolakis

Jennie

Så mysigt !

Svar: Verkligen!
Eleni Apostolakis