SOMMAR

Välkommen Sommaren!
 
Ingen är gladare än jag. Jag ser hur allting lättare och blir bättre. Jag ser skymten av sommarlov och därefter semester. Ser framför mig alla stranddagar, hur många buketter jag ska kunna plocka in och umgänge med mina nära och kära. Som man saknat så himla mycket! Jag blir glad och varm i hjärtat.
 
Den här veckan jobbar jag långa dagar med sena kvällar. Men att ändå kunna gå ut och plocka en bukett med hägg i klänning på kvällskvisten, det är grejer det.
 
 
 
Åh, jag har något så spännande på gång också. Känner mig ivrig och förväntansfull. Ännu ett ljus i tunneln på något jag verkligen hoppas på. Ni kommer få höra mera, kanske redan till veckan efter ett möte jag ska ha.
 
Och snart är Hannis födelsedag. Som jag planerat och funderat. Känner lycka över den lilla skara sällskap vi kommer att få. Så innerligt glad. Jag ska få träffa min mormor och morfar för första gången på ett halvår. Om ni bara visste hur mycket glädje som bubblar i mig av bara tanken! ♥
 
Livet är allt bra fint ändå.
Hanna Karlsson

Vilka fantastiska bilder du bjuder på. Visst är det underbart att sommaren äntligen är här. Vad spännande det låter med det som du har på gång. Håller tummar och tår att allt går i lås.

Svar: Tack så jättemycket! Hoppas du fått en riktigt fin start på sommaren!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Junikväll, sommarklänning, doften av hägg...Måste vara bland det vackraste ord jag vet.

Svar: Jaa, det är helt helt underbart!
Eleni Apostolakis