ÅRETS FÖRSTA GRILLNING

Hej hej!

Inser att dagarna går fort och att det var ett tag sedan jag tittade in här. Veckan som gått slutade med Vab av sjuk liten Hanna. Så här har det bara gått runt senaste veckorna. Nu är hon ändå pigg men har fortfarande jobbig hosta så hon blir nog hemma någon dag till. Ingen covid var det iaf tack och lov. Yes, vi testar oss alla när vi blir sjuka och fortsätter vara glada så länge vi klarar oss.
 
Det har varit en ledig helg för hela familjen. Ser alltid lika mycket fram emot det. Men jag ligger så mycket minus på min energi och med ont lite överallt så blev det inte särskilt effektiv helg. Inte alls utvilad inför nästa vecka. Men det är bara gilla läget och ge sig på måndag igen oavsett.
 
Höjdpunkten var ändå årets första grillning igår. Så himla gott, vår i luften, solen som sken in i köket mot kvällen och att vi fick vara tillsammans. Det fick väga upp hela lördagen efter att mest legat i sängen hela dagen.
 
 
 
 
Idag har jag verkligen fått tvinga mig själv att göra någonting överhuvudtaget. Så till sist tog jag mig ut på en promenad på ca.5km i dimman. Så skönt för själen men så ont i kroppen. Men jag gjorde det iaf. När jag kom hem blev jag så trött så jag kunde somnat ståendes men jag hade planerat för att baka ihelgen och när det inte blev på lördagen så bara måste jag göra det idag. Sagt och gjort så satte jag igång med både brödbak och kanelbullar. Barnen älskar mitt nybakade bröd och det går åt i ett nafs. Om man hade varit riktigt duktig så skulle vi aldrig behöva köpa hem mackor igen då dom ändå inte äter det, oftast. Men vem orkar baka varje dag ungefär? Kanelbullarna blev helt groteskt stora och nu har jag proppat frysen redo för att ta fram att fika när som helst. Ger mig själv en klapp på axeln som ändå lyckades med allt det här idag trots att jag låg på golvet mellan jäsningar och gräddningar. I did it! Nu får vi se om jag lyckas få några ungar i säng ikväll när vi ställt om till sommartid. Jag blev nästan glad när jag vaknade imorse och såg att klockan stod på 6.20 och trodde att jag sovit lite längre än vad jag vaknat senaste veckorna. Tills jag kom på att den "egentligen" bara var 5.20. Det börjar bli så ljust ute nu att jag inte sover längre än till 5-6 varje dag. Kanske inte konstigt om man är trött. Speciellt eftersom man blir väckt några gånger varje natt också.
 
Men heja heja. Vi kämpar på. Och imorgon är det måndag!
Mimmi

Önskar er en bra start på veckan och att den slutar ännu mycket bättre för alla . Nu vill vi ha värme, god hälsa och lugn och ro till hela stora familjen.....Kram

Svar: Ja, det är vad vi önskar nu. Kram!
Eleni Apostolakis