FREDAGSFIKA

Förra året var jag och Hanna lediga de flesta fredagar och vi påbörjade då kanske något vi kan kalla tradition. Eller något sådant. Nu har jag nytt schema och är inte ledig på fredagar lika ofta som förut men de dagar jag är det så kommer vi fortsätta med vårt fredagsfika. Så idag har jag och Hanna bakat cupcakes med vaniljfrosting efter frökens önskemål. Hon var mer engagerad än på länge och tyckte det här var så roligt. "När jag blir stor så vill jag bli jättebra på att baka" sa hon. Och det kommer hon med all säkerhet att bli också om hon vill fortsätta vara med och göra så mycket hon bara kan. En mysig stund blir det också tillsammans. Allra roligast var så klart att få göra "toppingen" med godsaker. Att dekorera med både strössel och bär var både kul och väldigt gott. Men... allt går inte allt som det ska... fortsättning följer längre ner.
 
 
För ovanlighetens skull så kom min syster och lilla Agnes och Rocky förbi för att fika med oss idag. Så himla mysigt och jag saknar verkligen allt det "vanliga" lite extra när man väl gör det. Men eftersom vi inväntade vårt fika sällskap så skulle jag ställa in cupcakesen i kylen så länge. Gissa vad som händer. Suck. Mer än hälften ramlar ner i golvet och fastnar i mattan upp och ner. Jahap. Världens bästa hjälpreda kom springandes och skulle hjälpa mig att städa upp alltihopa. Kletigt och kladdigt både på mig och golvet. Men jag har tur jag med att ha lilla H som lugnt och försiktigt pratade med mig och ville hjälpa mig städa undan. Som tur var så räddade vi precis tre så vi kunde få en varsin och så hade jag sparat en utan frosting till Maya.. som inte äter något som är "kladdigt". Så tur i oturen fick vi åtminstone smaka och de var såå goda.
 
Nu har vi nyss ätit kycklingtaco och jag har lovat hyrfilm och godis. Så nu ska jag göra familjen sällskap. Ihelgen väntar jobb men sedan har jag SPORTLOV med barnen i en hel vecka. Det ska bli så så så skönt!
 
Trevlig helg! ♥
Mimmi

Tråkigt efter allt ert pysslande. Ni är ena bakmästare båda två! Men det blev ju en riktig mysfika till sist...

Svar: Ja, lite mysfika blev det trots allt :) Och tack snälla!
Eleni Apostolakis

Jennie

Goda cupcakes!

Svar: Jättegoda! :)
Eleni Apostolakis